overwin je angst

Overwin je angst!

Edwin van der Hoeven angst overwinnen Leave a Comment

Image

Als je bang bent voor water dan is iedere brug een verschrikkelijke opgave. Rationeel kun je van alles aandragen dat het veilig is om te passeren, maar je gevoel zegt NEEEEEE!!!!!

Zo gaat dat soms in het leven.. we bedenken dit, we willen dat, dromen grootse ervaringen maar als het puntje bij het paaltje komt dan vindt je ook een excuus het niet te doen. Dan is er ergens een stemmetje in je wat overtuigend is en je jezelf weer laat chanteren.

Toch liggen er grootse schatten als we die angst leren overwinnen. Je hoeft geen sprong in het diepe te wagen, veelal is het een kwestie van doorzetten. De brug oversteken! De angst die je voelt is namelijk niet aanwezig op de eindbestemming! Een diepe adem, 1 - 2 - 3 en voor je het weet ligt de angst achter je.

Beroof jezelf niet van het geluk dat je te wachten staat. Weet; de angst is niet aanwezig op de eindbestemming! GA ERVOOR

Sharing is caring

Edwin van der Hoeven

Edwin & geïnspireerd schrijven

Geïnspireerd spreken en -schrijven zijn prachtige vormen van mediumschap. Het schrijven in het bijzonder geeft je de mogelijkheid om toegang tot je onderbewuste te krijgen en zo haar kennis te raadplegen. De spirituele wereld werkt via het onderbewuste, maar dat betekent niet dat alles wat we schrijven van de spirituele wereld komt.

Met geduld en veel oefenen kun je wel leren onderscheiden 'waar' de inspiratie vandaan komt. Maar doet het er werkelijk toe? Tijdens een cirkel bijeenkomst werd er verteld dat het er niet om gaat 'wie' de boodschap geeft, waar het om gaat is wat je ermee doet. Raakt het je en zet het je in beweging om iets goeds te doen.

Meer over weten of er zelf mee aan de slag gaan? Geïnspireerd schrijven vormt een onderdeel van mijn training. Uiteraard kan ik je ook privé begeleiden!

Ervaar het zelf, ervaar het nu. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.