deel van boeddha beeld

Summer School

In september start ik een nieuwe training voor mensen die hun sensitiviteit willen ontwikkelen. Of dat iets voor jou is? Ontdek het tijdens de Summer School! Op een laagdrempelige en toegankelijke manier gaan we verschillende aspecten van mediumschap oefenen en ga je leren je sensitiviteit te gebruiken. Ook als je nog nooit een training op het gebied van mediumschap en spirituele ontwikkeling hebt gevolgd, is dit een leuke manier om kennis te maken. De Summer School is voor zowel beginners als gevorderden!

Tijdens de trainingsdagen worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • meditatietechnieken
  • omgaan met sensitiviteit
  • bovenzintuiglijke waarneming
  • geïnspireerd spreken en schrijven

Er zal voldoende gelegenheid zijn vragen te stellen en de onderwerpen met elkaar te bespreken. Heb je nog nooit eerder contact gemaakt met de spirituele wereld of met de energie van een ander; geen probleem! De groepen blijven klein met maximaal 8 studenten zodat ik iedereen heel persoonlijk kan begeleiden. En omdat het zomer is duurt de dag tot 14:00 uur, zodat je daarna nog alle tijd hebt voor andere leuke activiteiten.

Kosten: 50 euro per dag.


Edwin van der Hoeven CSNU is gecertificeerd medium en is door de Spiritualist’s National Union (SNU) erkend voor zijn demonstraties, geïnspireerd spreken, privé consulten en het opleiden van mediums. Hij is daarnaast National vertegenwoordiger van de SNUi, de internationale tak van de SNU. Edwin is eveneens tutor binnen het academische opleidingsaanbod van de SNU.

Urenschema

Summer school overzicht tijdschema

9:15 - 9:30
Aanvang
Ontvangst met koffie en thee
9:30 - 10:45
Eerste lesonderdeel
10:45 - 11:00
korte pauze
11:00 - 12:15
Tweede lesonderdeel
12:15 - 12:45
Middagpauze
Je dient zelf zorg te dragen voor een lunch tussen de middag
12:45 - 14:00
Derde lesonderdeel

Currency converter