Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Boek een medium consult

Wist je dat zij ook nog aan ons denken en ons missen? Ik kan de keren niet tellen dat er tijdens een publieke demonstratie van mediumschap werd gezegd dat de ontvanger ‘toevallig’ nog aan de persoon had gedacht die nu doorkwam. Toeval? Nee, onze overleden dierbaren zijn heel dicht bij ons en weten wat er in ons leven gebeurt. Ze zijn slechts een gedachte van ons verwijderd!

Ik ben als medium getraind om je dierbaren weer een stem te geven. Om jou te laten weten dat zij er nog zijn en het leven niet eindigt bij de dood. In tegenstelling tot een publieke demonstratie is er bij een consult meer ruimte voor persoonlijk contact.

Boek een medium consult - Edwin van der Hoeven

Boek een medium consult

Wat mag je verwachten van een medium consult?

Een medium werkt voor de Spirituele Wereld en het is zijn of haar taak een stem te geven aan de persoon die wilt communiceren. Een medium streeft daarbij naar eenduidig en helder bewijs. Wat dat betreft zijn er slechts 2 spelregels:

#1 – kom zonder ‘boodschappenlijst’

De Spirituele Wereld is intelligent en weet het beste wat er op dit moment gecommuniceerd moet worden. Neem daarom geen boodschappenlijstje mee; van wie je iets wilt horen, wat passend bewijs is etc..

#2 – voed het medium niet

Janeeweet niet.. dat is eigenlijk het enige wat je tegen een medium hoeft te zeggen tijdens een consult. Het medium dient dusdanig informatie te geven zodat duidelijk wordt wie er probeert te communiceren.

Er zijn 3 soorten consult: mediamiek, psychic, assessment

Mediamiek consult

Wat je eerder op deze pagina gelezen hebt is over een mediamiek consult. Daarbij maak ik contact met de spirituele wereld en sta ik open voor wie er door wil komen om te communiceren. Dit is geen exacte wetenschap! Je kunt komen met de hoop of verwachting dat een specifiek iemand door komt, maar dat kan geen enkel medium garanderen. De spirituele wereld is intelligent en zoekt naar heling en harmonie. Sta jezelf daarom toe open te staan voor de uitkomst en je zult niet teleurgesteld worden. 

Psychic reading

Bij een ‘psychic reading’ wordt jouw energie gelezen, daaruit kan een medium heel veel opmaken over hoe jij je leven leeft. Wat voor nut heeft dit? Als je bekend bent met de wet van aantrekking dan weet je dat je aantrekt wat je uitzendt. Een reading kan daarom helpen te ontdekken waarom steeds dezelfde (vervelende) dingen in je leven gebeuren. Welke signalen zendt jij uit naar het universum en hoe kun je daar verandering in aanbrengen. Een psychic reading kan je daarbij helpen. 

Spiritueel assessment

De derde meest gebruikelijke vorm van een consult is het spiritueel assessment. Dit kan een combinatie van mediamiek en psychic zijn waarbij vooral gekeken wordt naar je spirituele en creatieve potentie. Welke talenten houden zich schuil in je bewustzijn, welke spirituele ontwikkeling kun je doormaken en wie zijn je spirituele helpers om je daarmee bij te staan. 

Mediumschap is er voor iedereen

  • Mediumschap is niet gebonden aan religie!
  • Het is niet beperkt door geloof of overtuiging.
  • Ras noch geaardheid vormt enige hindernis.

Mediumschap is een uitdrukking van liefde voorbij de fysieke dood. Iedereen, ongeacht wat er in het leven is gebeurt, wordt opgevangen wanneer de dood haar intrede doet.

Mediums kunnen niet afdwingen dat iemand wel of niet doorkomt tijdens een consult. Er kunnen verschillende redenen zijn dat iemand niet doorkomt, er staat geen specifieke tijd voor hoe lang het duurt voordat iemand door kan komen.

Een medium is iemand die luistert en zo een brug vormt tussen het fysieke en fijn-stoffelijke leven.

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?