Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Genezing, spreken en kunst via Trance

Passief mentaal mediumschap

Bij Passief Mentaal Mediumschap staat het medium toe dat de overledene zijn bewustzijn laat samengaan met dat van het medium. Het doel daarvan is de overledene een zekere controle te geven over het medium en zijn capaciteiten als levend persoon. Het medium zal echter nooit buiten bewustzijn raken en altijd de laatste controle over zijn eigen lichaam hebben. 

Mediums kunnen de controle geven aan de geestenwereld voor een aantal beweegredenen, te weten het verrichten van genezingen, praten, schrijven, schilderen en de productie van fysieke fenomenen (zie fysiek mediumschap).

Trance genezen

Deze vorm van mediumschap stelt de geestenwereld in staat om via het medium geneeskrachtige energie te richten tot één of meerdere personen of andere levende organismen die niet op normale manier via het bewustzijn verkregen kunnen worden. De relatie tussen het medium en de werkende spirit heeft een direct en bepalend effect op de kwaliteit en effectiviteit van de helende energie.

Trance spreken

Praten of toestaan dat een spirit via het medium praat terwijl deze in trance is geeft toegang tot een onuitputtelijke bron van universele kennis en inspiratie. De afgelopen 150 jaar is er een enorme hoeveelheid filosofie, inspiraties en aanmoedigingen verkregen van hen die van ons houden in de geestenwereld en ons een mooi, rijk en spiritueel leven toewensen.

Automatisch schrijven

Ook al wordt het schrijven gecontroleerd (middels trance) door de spirit spreken we hier over automatisch schrijven. De spirit schrijver controleert het schrijven, soms zelfs in hun eigen handschrift, of in spiegelbeeld. Het is zelfs mogelijk dat het medium met twee handen tegelijkertijd schrijft, in spiegelbeeld, geleidt door twee spirits.

Trance schilderen

Schilderen in de trance staat is gelijk aan automatisch schrijven waarbij de handen worden gecontroleerd door de spirit. Het eind resultaat kan heel spectaculair zijn waarbij afbeeldingen in de stijl van de grote meester geproduceerd worden in bijzonder rap tempo.

Foto; Ben White op Unsplash
niemand is perfect
Edwin

Blijdschap is religie!

Niet ‘een’ religie, maar blijdschap is religie! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik een goede vriend van me tegenkom dan word ik daar blij van.

Lees verder »
stukje van de puzzel
jezelf leren kennen
Edwin

Weer een stukje van de puzzel

Elke training, workshop of cursus die je doet is als weer een stukje van de puzzel. Je leert weer iets, wordt geconfronteerd met iets wat je in jezelf niet wilt zien en mag zo weer een stukje groeien. Mijn aanbod is dan ook geen eindstation, het is als weer een stukje van de puzzel.

Lees verder »
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print
HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?