Archive

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
sensitiviteit en creativiteit gaan hand in hand
jezelf leren kennen

Sensitiviteit is jouw ticket naar een creatief leven

Onze sensitiviteit is een middel om de hogere frequenties en dimensies van bewustzijn en het leven te ervaren. Waar stem jij je op af? Des te hoger ons bewustzijn, des te meer zijn we in staat ons leven vorm te geven. Zo kun je je sensitiviteit gebruiken om een mooi en creatief leven te leiden.

Lees verder »
Photo by Anastasia Dulgier op Unsplash
jezelf leren kennen

Welke energie trek jij aan?

Je sterrenbeeld zegt iets over de invloed van energieën toen je ter wereld kwam. Je sterrenbeeld dient als vertrekpunt! In dit blog wil ik uitleggen hoe deze sterren zijn effect op jou als mens kunnen hebben.

Lees verder »
We zijn geen materie, eerder leegte
jezelf leren kennen

Nu is alles anders

Het denken is de aanjager van duale waarneming, de ademhaling daarentegen geeft je de ruimte om in contact te komen met het hogere zelf. Meditatie is leren loslaten, is zijn in het Nu. Het Nu kent geen ruimte en tijd, geen jij en ik. In het Nu is alles één!

Lees verder »
mediteren op de volle maan
het verleden loslaten

Waarom mediteren met volle maan?

Meditatie met volle maan geeft ons de mogelijkheid ons te verbinden met het hogere zelf. Wanneer we meer in ons gevoel komen te staan en onze emoties de ruimte krijgen te zijn.

Lees verder »
op de bestemming van je sensitiviteit aankomen
je hart volgen

Op de bestemming van je sensitiviteit aankomen

Sensitiviteit is een kompas om richting te geven naar jouw bestemming, naar die momenten dat je jezelf volledig mag zijn. Hoog sensitiviteit is een creatieve kracht, een inlevings- en voorstellingsvermogen dat geen grenzen kent. Laat het daarom zien waar het gewaardeerd wordt en wees voorzichtig dat anderen er niet overheen walsen met lomp gedrag of domme opmerkingen.

Lees verder »
Foto; Emily Campbell op Unsplash
jezelf leren kennen

De kunst van meditatie

Realisatie is niet gebonden aan geloof of religie, aan bidden of een meditatie techniek, aan een God of spirituele wereld. Realisatie ligt in handbereik van de beschouwer. De kunst van meditatie ligt in haar eenvoud en dat maakt het juist zo moeilijk.

Lees verder »
Inspiraties

Sta je weleens stil bij de vraag waarom je leeft?

Veel mensen zijn angstig voor de dood en daardoor vaak angstig voor het leven zelf. Ze laten het leven voorbij gaan, blind, in de hoop dat er ooit een wonder gebeurt. Dat alles beter wordt. Maar hoe? Ze zien niet in dat ze zelf de vormgevers van hun leven zijn.

Lees verder »
Spiritualiteit, Sensitiviteit & Communicatie 2020

Dag 6: onze naasten dichtbij

We spreken over gidsen en creëeren zo afstand. Soms zijn het juist onze naasten die vanuit de Spirituele Wereld nog bij ons zijn om te helpen.

This post is only available to members.

Lees verder »
man beklimt berg
angst overwinnen

Wanneer ben jij jezelf voor het laatst tegen gekomen?

Spirituele ontwikkeling gaat over het totaalplaatje en zelf-realisatie laat geen keuzes! Je komt jezelf tegen en het is daarom niet altijd even gemakkelijk of leuk want je komt stukken tegen van jezelf, in jezelf, die misschien niet even leuk of gemakkelijk zijn.

Lees verder »
Foto; Ben White op Unsplash
niemand is perfect

Blijdschap is religie!

Niet ‘een’ religie, maar blijdschap is religie! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik een goede vriend van me tegenkom dan word ik daar blij van.

Lees verder »
Foto; Nathan McBride op Unsplash
Inspiraties

zo dichtbij

Ik ben geen God, ik ben geen leider. Noch ben ik een leraar of guru. Laat me slechts vooruit lopen om de stenen van het pad te rapen. Gun me God te vinden, zodat ik je God kan wijzen. Laat me vooruit lopen, wees niet bang, ik kom terug. Laat me de weg effenen door deze dorre woestijn, waar de vruchteloze grond haar skelet aftekent. Vrees niet om mijn wonden, ze helen met de tijd. Ik heb de kracht gekregen, mijn innerlijke kompas dat me de weg wijst terug naar het huis. Ik ben geen God, ik ben geen leider. Laat me je tonen welke weg te gaan zodat je niet hoeft te struikelen. Zodat je niet de kleerscheuren hoeft te verbergen die je naakt

Lees verder »
stukje van de puzzel
jezelf leren kennen

Weer een stukje van de puzzel

Elke training, workshop of cursus die je doet is als weer een stukje van de puzzel. Je leert weer iets, wordt geconfronteerd met iets wat je in jezelf niet wilt zien en mag zo weer een stukje groeien. Mijn aanbod is dan ook geen eindstation, het is als weer een stukje van de puzzel.

Lees verder »
Foto; Alex Iby op Unsplash
Spiritualiteit, Sensitiviteit & Communicatie 2020

Dag 8: samen verder

De laatste dag van de training besteden we ook aandacht op welke manier je verder kunt ontwikkelen. Wil je de verbinding met de spirituele wereld verder verdiepen of zijn er andere wegen die je wilt ingaan?

Lees verder »
Foto; Yeshi Kangrang op Unsplash
Spiritualiteit, Sensitiviteit & Communicatie 2020

Dag 7: communicatie tussen twee werelden

Er is meer dan alleen het bewijs geven van leven na de dood. Ook is er een filosofische grondslag waarbij de spirituele wereld bijzondere wijsheid deelt met onze wereld.

Lees verder »
Foto: CMDR Shane op Unsplash
Spiritualiteit, Sensitiviteit & Communicatie 2020

Dag 5: sleutels naar de ziel

Een foto van een dierbare, een herinnering die herkend wordt of gezamenlijke ervaringen. In het contact met de spirituele wereld zijn er vele manieren waarop het contact tot stand kan komen.

Lees verder »
HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?