Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Overwin je angst!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Overwin je angst!

Overwin je angst!

Als je bang bent voor water dan is iedere brug een verschrikkelijke opgave. Hoe overwin je dan je angst? Rationeel kun je van alles aandragen dat het veilig is om te passeren, maar je gevoel zegt NEEEEEE!!!!!

Zo gaat dat soms in het leven.. we bedenken dit, we willen dat, dromen grootse ervaringen maar als het puntje bij het paaltje komt dan vindt je ook een excuus het niet te doen. Dan is er ergens een stemmetje in je wat overtuigend is en je jezelf weer laat chanteren.

Toch liggen er grootse schatten als we die angst leren overwinnen. Je hoeft geen sprong in het diepe te wagen, veelal is het een kwestie van doorzetten. De brug oversteken! De angst die je voelt is namelijk niet aanwezig op de eindbestemming! Een diepe adem, 1 – 2 – 3 en voor je het weet ligt de angst achter je.

Beroof jezelf niet van het geluk dat je te wachten staat. Weet; de angst is niet aanwezig op de eindbestemming! GA ERVOOR en overwin je angst.

stukje van de puzzel
jezelf leren kennen

Weer een stukje van de puzzel

Elke training, workshop of cursus die je doet is als weer een stukje van de puzzel. Je leert weer iets, wordt geconfronteerd met iets wat je in jezelf niet wilt zien en mag zo weer een stukje groeien. Mijn aanbod is dan ook geen eindstation, het is als weer een stukje van de puzzel.

Lees verder »
Foto; Ben White op Unsplash
niemand is perfect

Blijdschap is religie!

Niet ‘een’ religie, maar blijdschap is religie! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik een goede vriend van me tegenkom dan word ik daar blij van.

Lees verder »

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?