Waarom mediteren met volle maan?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Edwin van der Hoeven

Edwin van der Hoeven

Geboren in november 1974 in 's-Gravenzande, heel veel van de wereld gezien, bijzondere ervaringen mogen ontvangen en nog steeds knetter verliefd op Rati, mijn mooie partner.

Nieuwsbrief

Dansk DA Nederlands NL English EN
Français FR Deutsch DE Italiano IT
Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Waarom mediteren met volle maan?

Waarom mediteren met volle maan?

Het leven is een cyclus; alles komt en gaat weer

De maan is naast de zon als hemellichaam essentieel voor ons leven en het leven op aarde. Zonder de zon zou er helemaal geen leven zijn, maar kijk eens het effect van maan op het leven; eb en vloed, de getijden. Waar de zon ons lichaam is, is de maan ons emotionele lichaam. Emoties komen en gaan, omstandigheden komen en gaan. De maan herinnert ons eraan dat een moeilijke periode soms even kan duren maar deze uiteindelijk weer voorbij gaat. Waar de zon zichzelf dagelijks aankondigt, neemt de maan de tijd en duurt het 28 dagen om haar cyclus te voltooien.

Een moment van leegte

Met een maansverduistering gebeurt er echter iets magisch, want in een heel korte periode zal hij wegvallen en weer tevoorschijn komen. In meditatie is dat een prachtig moment om in ons gevoel te gaan en zaken los te laten die ons niet meer dienen. Wees dus gewaar vanavond als je mediteert!

Ons lichaam is een hemellichaam

De meditatie muziek die je kunt downloaden is 46 minuten lang. Om 20:22 uur zal de maansverduistering volledig zijn, halverwege de meditatie. Als je luistert naar de muziek zul je horen dan halverwege een kanteling plaatsvind; de muziek wordt lichter en gaat je meer optillen. Het eerste deel is namelijk om te gronden, te aarden om vervolgens uit te reiken naar het Goddelijke. Ontwaken is daarom ook een proces dat in het lichaam gebeurt, we hebben ons lichaam nodig om naar het hogere te bewegen.

Tijdens de meditatie zal ik mijn gaven als medium inzetten om healing en liefde te sturen naar iedereen die meedoet.

Opdat je in je hart en ziel geraakt mag worden en los mag laten wat je niet meer dient!

Met liefde, Edwin

Lees ook de andere inspiraties

Foto; Nathan McBride op Unsplash

zo dichtbij

Ik ben geen God, ik ben geen leider. Noch ben ik een leraar of guru. Laat me slechts vooruit lopen

Lees verder »
man beklimt berg

Wanneer ben jij jezelf voor het laatst tegen gekomen?

Spirituele ontwikkeling gaat over het totaalplaatje en zelf-realisatie laat geen keuzes! Je komt jezelf tegen en het is daarom niet altijd even gemakkelijk of leuk want je komt stukken tegen van jezelf, in jezelf, die misschien niet even leuk of gemakkelijk zijn.

Lees verder »

De schepping van het hart

Slechts met lege handen kun je de handen ineen slaan. Omhels je broeder en zuster, laat ze niet alleen staan. Maar geef ze ook de vrijheid jouw liefde af te wijzen. Ze dienen Gods liefde te vinden, daarin ligt de werkelijke bevrijding van het hart.

Lees verder »
HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?