Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Waarom mediteren met volle maan?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Waarom mediteren met volle maan?

Waarom mediteren met volle maan?

Het leven is een cyclus; alles komt en gaat weer

De maan is naast de zon als hemellichaam essentieel voor ons leven en het leven op aarde. Zonder de zon zou er helemaal geen leven zijn, maar kijk eens het effect van maan op het leven; eb en vloed, de getijden. Waar de zon ons lichaam is, is de maan ons emotionele lichaam. Emoties komen en gaan, omstandigheden komen en gaan. De maan herinnert ons eraan dat een moeilijke periode soms even kan duren maar deze uiteindelijk weer voorbij gaat. Waar de zon zichzelf dagelijks aankondigt, neemt de maan de tijd en duurt het 28 dagen om haar cyclus te voltooien.

Een moment van leegte

Met een maansverduistering gebeurt er echter iets magisch, want in een heel korte periode zal hij wegvallen en weer tevoorschijn komen. In meditatie is dat een prachtig moment om in ons gevoel te gaan en zaken los te laten die ons niet meer dienen. Wees dus gewaar vanavond als je mediteert!

Ons lichaam is een hemellichaam

De meditatie muziek die je kunt downloaden is 46 minuten lang. Om 20:22 uur zal de maansverduistering volledig zijn, halverwege de meditatie. Als je luistert naar de muziek zul je horen dan halverwege een kanteling plaatsvind; de muziek wordt lichter en gaat je meer optillen. Het eerste deel is namelijk om te gronden, te aarden om vervolgens uit te reiken naar het Goddelijke. Ontwaken is daarom ook een proces dat in het lichaam gebeurt, we hebben ons lichaam nodig om naar het hogere te bewegen.

Tijdens de meditatie zal ik mijn gaven als medium inzetten om healing en liefde te sturen naar iedereen die meedoet.

Opdat je in je hart en ziel geraakt mag worden en los mag laten wat je niet meer dient!

Met liefde, Edwin

Inspiraties

Leren om te leven

In ons leven leren we heel veel, sommige dingen zijn praktisch, andere zaken goed om te weten. Van kinds af aan krijgen we onderwijs en

Lees verder »
stukje van de puzzel
jezelf leren kennen

Weer een stukje van de puzzel

Elke training, workshop of cursus die je doet is als weer een stukje van de puzzel. Je leert weer iets, wordt geconfronteerd met iets wat je in jezelf niet wilt zien en mag zo weer een stukje groeien. Mijn aanbod is dan ook geen eindstation, het is als weer een stukje van de puzzel.

Lees verder »

Nieuwsbrief

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?