Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Wat maakt je nu echt werkelijk gelukkig?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Wat maakt je nu echt werkelijk gelukkig?

Wat maakt je nu echt werkelijk gelukkig?

Vraag jezelf af, wat maakt je nu echt werkelijk gelukkig. Wat manifesteer je in jouw leven waarvan je hart zingt, je hoofd niet tussenin komt, maar je puur gewaar kunt zijn. Een seconde per dag, één minuut, uren of elke moment van de dag. Onderzoek je leven, onderzoek je acties. Het zijn niet de externe omstandigheden die ervoor zorgen dat je gelukkig of niet bent. Het is werkelijk hoe jij er zelf mee om gaat. Vraag je daarom af; wat maakt je werkelijk gelukkig?

Wat draag je daaraan zelf bij door je houding en gedrag. Wacht je af totdat de ander beslissingen voor jou maakt, of neem je zelf actie. Waar trek jij je grens en in hoeverre sta je buitenstanders toe in je leven om jouw leven te regeren. Jij alleen bent de regisseur over je leven. Alleen jij kunt hieraan inhoud geven en een leven koesteren zoals jij dat droomt. Jouw droom is door God ingegeven. Het is zijn diepste verlangen voor jou om jezelf te realiseren. Om jouw licht te laten schijnen door de droom die hij heeft voor jou.

Zet alle vooroordelen opzij, laat alle opmerkingen uit het verleden vallen en wordt werkelijk je zelf. Wie ben je, wat wil jij realiseren. Wie is het die luistert naar de naam die je is gegeven. Zijn het valse concepten, ingegeven door je opvoeding, je collega’s of je werkgever. Je familie of partner en kinderen. Zoveel mensen die een mening ventileren maar zelf ook niet vanuit hun eigen zuiverheid acteren. Onze vader is de enige die werkelijk in staat is om vanuit de hemel toe te zien. Hij kent je ziel, hij kent je hart.

Foto: Jakob Owens @ unsplash

Probeer niet als een angstige regendruppel jezelf vast te houden aan de droom van een wolk. Wordt de oceaan van liefde waarvan je werkelijk deel uitmaakt. Laat jezelf vallen, ontbindt jezelf van de mist in je leven en wordt weer één met dat wat werkelijk telt als liefde. De oneindig grote oceaan van liefde en eenheid. Stel jezelf open voor de liefde van God.

Wees stil en luister naar het zachte ademen, wat vertelt je adem je. Ben je rustig of merk je nu pas de haast waarin je dagelijks leeft. Keer terug naar de rust, pak dat moment, ervaar en weet dat rust werkelijkheid is. Liefde groeit in rust, het is in rust dat onze innerlijke stem zichzelf laat horen en ons leidt naar de weiden van liefde en overvloed. Wees stil mijn lieve kind, mijn hart zal spreken tot jouw hart opdat je woorden van God zult horen.

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Elke maand een meditatie voor slechts..

2.49

Koop deze maand de "derde oog chakra"-meditatie met 50% korting

Third eye resonance meditation
HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?