Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Weer een stukje van de puzzel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email

Weer een stukje van de puzzel

Weer een stukje van de puzzel

Helaas, géén plotselinge verlichting, ultieme rijkdom, fans en likes te over of de wijsheid in pacht. Ik kan je wel weer een stukje van de puzzel bieden! Neem een plek als Facebook, het barst bijna uit elkaar van de valse beloftes; blije mensen, rijke mensen, succesvolle mensen, slanke mensen en mensen die écht wáááánzinnig lekker in hun vel zitten. Het kan je soms echt het gevoel geven dat je niets goed doet in het leven. Hun leven lijkt bijna te mooi om waar te zijn, en dat is het vaak ook!

Puzzelstukjes zijn soms moeilijk vindbaar

Ik bied helaas geen gouden bergen of een six-pack. Ik doe in puzzelstukjes! Daar komt best nog wel het nodige bij kijken trouwens, dat moet je echt niet onderschatten. Puzzelstukjes kenmerken zich doordat ze zich nu nog niet bekend hebben gemaakt en soms moeilijk vindbaar zijn. Het vereist een zeker geduld, kalmte en waarnemingsvermogen. En een open-mind, dat is misschien nog wel het belangrijkste!

Het denken lost de puzzel niet op

Ik heb gelukkig een paar technieken in huis die je kunt gebruiken de juiste puzzelstukjes te vinden. Zo gebruik ik bijvoorbeeld meditatie om je uit het denken te krijgen. Heb je wel eens bedacht dat het denken alleen maar oude informatie oplevert? Het denken is super handig, maar het kijkt voornamelijk naar een databank van ervaringen die je eerst ervaren moet hebben voordat je het kunt raadplegen; oude informatie dus. Om dus tot nieuwe ontdekkingen en oplossingen voor je problemen te komen heb je een andere aanpak nodig. Eentje waarbij je niet alleen maar vertrouwd op het denken, maar ook op je intuïtie; je voelertje zoals mijn moeder altijd zegt

Kun je wel op je intuïtie vertrouwen?

Zo’n typische denk-vraag is het of je wel op je gevoel kunt vertrouwen. Ja, en daar gaan we ook aan werken. Veel mensen denken dat mediumschap een gave is welke slechts voor een kleine selecte groep is bestemd. Een aspect van mediumschap is het lezen van de energie van een ander en dat kan en doet iedereen. Dat je de energie van een overleden persoon kunt lezen heeft met sensitiviteit te maken, niet perse met een gave. Hoe gaaf is het niet als je iemands energie leest en je direct feedback kunt krijgen. Gaandeweg leer je dan dus op je gevoel te vertrouwen en kun je dit verder ontwikkelen. 

Hoe vind je vervolgens dat puzzelstukje

Het zijn geen valse beloftes die ik doe! Iedereen kan de energie van een ander lezen. Je kunt het leren, je leert de informatie interpreteren en je zult jezelf verbaast doen staan. Ik heb het al zo vaak gezien. Maar dit zijn niet de puzzelstukjes waar ik het over heb. Het gaat er uiteindelijk over dat je weer een stukje van jezelf leert kennen;

  • Waarom je dingen doet zoals je ze doet
  • Dat je je gevoel onder woorden kunt brengen
  • Je jouw sensitiviteit weer iets beter leert begrijpen
  • Je mediumschap weer een sprongetje mag maken 
  • Creativiteit weer tot uitdrukking mag komen

Ik streef erin mijn training naar dat je weer een stukje meer in je eigen kracht komt te staan. Mag vertrouwen op je gevoel en hopelijk daardoor weer een stukje gelukkiger wordt. Want het leven is om geleefd te worden, zodat we aan het einde ervan hopelijk de hele puzzel af hebben. 

Rest me nog één vraag; ben jij een puzzelstukje kwijt waarbij ik je kan helpen het te vinden? 

Bij twijfel niet inhalen
de kracht in jezelf

Bij twijfel niet inhalen

Wat is er voor nodig om je weer naar binnen te laten kijken. Om weer op zoek te gaan naar datgene wat je zekerheid kan bieden. Om je ogen te sluiten voor je externe wereld en naar binnen te gaan. Jij bent de enige die je zelf zekerheid kan verschaffen in het leven.

Lees verder »

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?