KOWE
Luwih Saka
THE SUM
BAGIAN

"Kabèh luwih saka jumlah perangané"
- Aristoteles

SENSITIVITAS inggil
Coba tes banjur goleki dhewe

MEDITASI & KESELAMATAN
Download latihan (gratis) lan rasakake dhewe

PEMBANGUNAN PRIBADI
Apa sing ngalang-alangi sampeyan kanggo ngimpi?

EKSPRESI DIRI & KREATIVITAS
Temokake basa sing diucapake jiwamu

MEDIUMSHIP
Komunikasi karo jagad sing ora katon

Edwin van der Hoeven CSNU

Muga-muga sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan goleki ing situs iki. Sampeyan bisa uga nyiyapake rada beda saka sing sampeyan ngarepake utawa biyen saka medium utawa pelatih. Aku ora ngandel yen nganggo topi sing ujar manawa aku medium saiki lan banjur peminat crypto maneh. Kabeh ana hubungane lan aku entuk inspirasi saka kabeh lapisan masyarakat. 

Aku uga ndeleng iki karo peserta sing diidini kanggo nuntun masalah nalika urip. Dheweke bakal nggarap X nanging nemokake manawa Y kudu menehi perhatian. Hadiah kasebut yaiku ngrasakake asil sing positif ing kabeh aspek urip. Lan pancen bener! Ora ana sing misah saka siji lan liyane, mula gambaran sing penting penting. Mung bisa urip kita mekar kanthi lengkap. 

Kita kabeh luwih saka jumlah bagean! Minangka wong, ing sesambetan, karo kulawarga utawa karo kanca lan kolega.

Kanggo sapa?

Kaya sing diandharake dening umat Buddha: kabeh wong duwe siji kesamaan, yaiku 'golek kabegjan'. Definisi kebahagiaan duwe akeh ekspresi individu; luwih akeh dhuwit, tampan, mitra manis, sukses, kesehatan, kebebasan, kreatifitas lan liya-liyane.

Sampeyan bisa ngupaya rasa seneng ing njaba awak dhewe utawa ing awak dhewe.

Akeh wong ing jagad Kulon fokus marang rasa seneng ing njaba awake dhewe, nanging pengalaman nuduhake manawa iki biasane menehi kepuasan sementara lan sampeyan kanthi cepet miwiti golek klik sabanjure. Nalika sampeyan nuwuhake rasa seneng batin, mula sampeyan duwe negara sing maha lan semangat, tetep fokus lan menehi inspirasi kanggo sukses pribadi. 

Aku nyerahke kahanan njaba sampeyan kanggo sampeyan. Aku pengin mbantu sampeyan kanthi budidaya kabagyan, nglatih pikiran lan basa sing dirasakake. 

Ngerti luwih akeh? Sampeyan wis teka ing papan sing bener ... kanthi katresnan, Edwin

Artikel paling anyar

Bitcoin, raja regane

Bitcoin lan spiritualitas dagang

Masalah spiritual lan dhuwit terkadang ora pasulayan. Ing video pisanan iki, aku nerangake manawa sampeyan pancen bisa sinau akeh babagan sampeyan dhewe nalika dagang saham utawa cryptos. Sampeyan mulang babagan sabar, fokus, wedi, strategi lan akeh kuwalitas sing bisa migunani banget ing urip.

Banyu kudu mili

Generasi kudu mili nalika ana krisis

Dhuwit kaya banyu lan kudu bebas mili. Manungsa mung dadi papan penengah ing barter sing terus-terusan iki. Mula, nuwuhake kamurahan supaya sampeyan bisa nggawe alam supaya bisa ditindakake.

sensitivitas lan kreatifitas langsung ing tangan

Sensitivitas minangka tiket sampeyan menyang urip kanthi kreatif

Sensitivitas kita minangka liya kanggo ngalami frekuensi lan dimensi eling lan urip sing luwih dhuwur. Apa sing sampeyan lakoni? Sing luwih dhuwur eling, saya luwih bisa mbentuk gesang kita. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggunakake sensitivitas sampeyan supaya bisa urip sing apik lan kreatif.

Bitcoin, raja regane

Bitcoin lan spiritualitas dagang

Masalah spiritual lan dhuwit terkadang ora pasulayan. Ing video pisanan iki, aku nerangake manawa sampeyan pancen bisa sinau akeh babagan sampeyan dhewe nalika dagang saham utawa cryptos. Sampeyan mulang babagan sabar, fokus, wedi, strategi lan akeh kuwalitas sing bisa migunani banget ing urip.

Banyu kudu mili

Generasi kudu mili nalika ana krisis

Dhuwit kaya banyu lan kudu bebas mili. Manungsa mung dadi papan penengah ing barter sing terus-terusan iki. Mula, nuwuhake kamurahan supaya sampeyan bisa nggawe alam supaya bisa ditindakake.

sensitivitas lan kreatifitas langsung ing tangan

Sensitivitas minangka tiket sampeyan menyang urip kanthi kreatif

Sensitivitas kita minangka liya kanggo ngalami frekuensi lan dimensi eling lan urip sing luwih dhuwur. Apa sing sampeyan lakoni? Sing luwih dhuwur eling, saya luwih bisa mbentuk gesang kita. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggunakake sensitivitas sampeyan supaya bisa urip sing apik lan kreatif.

sensitivitas

Pemahaman sing sensitif banget

Apa sampeyan sensitif banget? Banjur otak sampeyan ngolah informasi sensori sing luwih akeh lan sampeyan bakal mikir kanthi luwih jero. Pengalaman sensorik sampeyan luwih intens, luwih kompleks, luwih semrawut lan sampeyan ngalami sesuatu sing luwih cepet amarga anyar utawa beda; sampeyan luwih stimulasi rangsangan tinimbang rata-rata wong

Lady meditasi karo mripate ditutup
jaminan sadar

Meditasi & kesadaran

Nalika wong ngomong babagan pangembangan kesadaran, mula meditasi minangka 'negara eling'. Kahanan kesadharan ing pangertene iki ngluwihi tradhisi sing menehi cara nggayuh negara teka. Sajrone pirang-pirang taun, mula aku asring ora mulang tradhisi tartamtu, nanging cara kanggo nggayuh kesadharan meditasi. Kajaba iku, aku mbantu wong supaya ngrasakake kekuwatan mantra mistis kanthi nggawe mantra dhewe utawa nggunakake, kayata, Mantra Vajra Guru saka Padmasambhava.

Foto; Debby Ledet ing Unsplash

Katresnan iku cahya sing nunggu sampeyan

Katresnan minangka ekspresi kekuwatan sing diarani Gusti Allah. Saben wayahe rasa nyuda menehi kekuwatan kanggo ngrasakake. Katresnan iku cahya sing nunggu sampeyan.

Bungah batin
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
nyelehake awakmu dhisik

Pangembangan pribadi

Apa sing dadi visi pribadi sampeyan, filosofi sampeyan? Apa gaweyan dadi faktor penting kanggo rasa seneng, omah, hobi, pasangan lan kulawarga utawa sampeyan lagi golek pengalaman ... apa sampeyan seneng lelungan lan apa luwih seneng nemokake perkara anyar kanthi terus-terusan? Miturut kula, ora ana wangsulan sing bener utawa salah, nanging mung ana siji jawaban sing bener; sampeyan dhewe. Apa sampeyan ngimpi? Utawa sampeyan ora ngerti carane miwiti. Mungkin artikel kasebut bisa menehi inspirasi ... wiwitan. 

Foto dening Anastasia Dulgier ing Unsplash

Energi apa sampeyan bakal narik kawigaten?

Tandha zodiak sampeyan ngandhani babagan pengaruh energi nalika sampeyan lair. Tandha zodiak sampeyan dadi titik wiwitan! Ing blog iki, aku pengin nerangake carane bintang-bintang iki bisa menehi pengaruh marang sampeyan minangka wong.

Foto: Dimitar Belchev @ Unsplash

Gerakan timbul saka standstill

Tujoni dhewe, ati lan kekarepan sing paling jero. Dadi sapa sejatine sampeyan lan uculake ilusi palsu sing ora bakal nulungi sampeyan. Sampeyan mung kudu.

teka-teki urip

Cangkriman urip

Saben latihan, bengkel utawa kursus sing sampeyan lakoni kaya bedhekan liyane. Sampeyan sinau maneh, sampeyan bakal ngadhepi prekara sing ora pengin sampeyan deleng lan bisa tuwuh maneh. Mula pandhuane dudu tujuan pungkasan, kaya golek potongan liyane saka bedhekan urip.

wong munggah gunung

Kapan suwene sampeyan nemokake?

Pangembangan spiritual yaiku gegayutan lan kesadharan kanthi mandhiri, ora ana pilihan! Sampeyan nemoni awake dhewe lan mula ora gampang utawa nyenengake amarga sampeyan nemokake bagean saka awake dhewe, sing bisa diadhepi.

komunikasi

Sedheng

Mediumship minangka kemampuan alami kanggo pemahaman sensorik sing jelas yen sampeyan bisa komunikasi karo kesadaran almarhum. Klik ing kene kanggo info lengkap >

Haas nyawang

Crita Ghost sing nyebabake pengalaman iman

Donya spiritual minangka cerdas lan ngerti kepiye carane kapan bakal entuk perhatian. Ora supaya bisa gawe uwong yakin, nanging luwih bakal nggawe kepercayaan maneh supaya luwih mbukak keajaiban urip.

Foto; Ben White ing Unsplash

Bungah iku agama!

Dudu agama 'a', nanging kabungahan iku kalebu agama! Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging nalika ketemu kanca apik aku nggawe aku seneng.

Mediumship minangka kemampuan alami kanggo pemahaman sensorik sing jelas yen sampeyan bisa komunikasi karo kesadaran almarhum. Klik ing kene kanggo info lengkap >

Edwin van der Hoeven CSNU

Edwin dening Inggris Serikat Nasional Spiritualis (SNU) disertifikasi kanggo;
  • Demonstrasi pacaran
  • Inspirasi ngomongake
  • Pribadhi konsultasi
  • training saka medium
Dheweke didaftar minangka guru ing CRKBO.
Edwin van der Hoeven - sensitivitas, hsp / high spiritual, spiritualitas lan medium - Edwin van der Hoeven
Edwin van der Hoeven - sensitivitas, hsp / high spiritual, spiritualitas lan medium - Edwin van der Hoeven

Kebijakan lan hak

Nampa newsletter

© Informasi ing situs web iki wis disusun kanthi ati-ati, nanging mesthi ana kesalahan utawa akurat; ora ana hak sing bisa dijupuk saka iki.

sectigo_trust_seal_md_2x.png

digawe karo by Nilai ditambahake - Edwin van der Hoeven

  • visa
  • V Mbayar
  • MasterCard
  • Maestro
  • American Express
  • Apple Pay
  • NFC
  • Diners
  • Nggoleki
  • Pay Pay
Afrikaans Afrikaans Shqip Shqip አማርኛ አማርኛ العربية العربية Հայերեն Հայերեն Azərbaycan dili Azərbaycan dili Euskara Euskara Беларуская мова Беларуская мова বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Български Български Català Català Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Corsu Corsu Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Esperanto Esperanto Eesti Eesti Filipino Filipino Suomi Suomi Français Français Frysk Frysk Galego Galego ქართული ქართული Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά ગુજરાતી ગુજરાતી Kreyol ayisyen Kreyol ayisyen Harshen Hausa Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית עִבְרִית हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Magyar Magyar Íslenska Íslenska Igbo Igbo Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia Gaelige Gaelige Italiano Italiano 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Қазақ тілі Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ ភាសាខ្មែរ 한국어 한국어 كوردی‎ كوردی‎ Кыргызча Кыргызча ພາສາລາວ ພາສາລາວ Latin Latin Latviešu valoda Latviešu valoda Lietuvių kalba Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch Македонски јазик Македонски јазик Malagasy Malagasy Bahasa Melayu Bahasa Melayu മലയാളം മലയാളം Maltese Maltese Te Reo Māori Te Reo Māori मराठी मराठी Монгол Монгол ဗမာစာ ဗမာစာ नेपाली नेपाली Norsk bokmål Norsk bokmål پښتو پښتو فارسی فارسی Polski Polski Português Português ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Română Română Русский Русский Samoan Samoan Gàidhlig Gàidhlig Српски језик Српски језик Sesotho Sesotho Shona Shona سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Afsoomaali Afsoomaali Slovenščina Slovenščina Español Español Basa Sunda Basa Sunda Kiswahili Kiswahili Svenska Svenska Тоҷикӣ Тоҷикӣ தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు ไทย ไทย Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O‘zbekcha O‘zbekcha Tiếng Việt Tiếng Việt Cymraeg Cymraeg isiXhosa isiXhosa יידיש יידיש Yorùbá Yorùbá Zulu Zulu

Ora nuduhake agenda, banjur klik link iki. (mbukak jendela anyar)

Yen tanggalan ora ditampilake, klik ing link iki! (link mbukak ing jendela anyar)

Yen tanggalan ora ditampilake, klik ing link iki! (link mbukak ing jendela anyar)

Rungokake semedi saben dina ing kene

Akeh wong sing duwe gratis kasebut Meditasi resonansi Cakra Mahkota diundhuh kanggo tapa nalika purnama. Apa sampeyan ngerti manawa posisi rembulan gegandhengan karo Cakra? Lan mulane ana 7 meditasi résonansi sing beda-beda, siji saben Cakra.

Pop-up iki nuduhake meditasi sing ana gandhengane karo posisi wulan saiki.

HSP lan sensitivitas
Visi gesang
Pangembangan spiritual
(Trance) marasake awakmu
Sedheng
Meditasi
Pengin ngerti luwih akeh?