ТИ СИ
ПОВЕЌЕ ОД
СУМОТ
ДЕЛОВИТЕ

„Целиот е повеќе од збирот на неговите делови“
- Аристотел

Висока чувствителност
Направете тест и откријте сами

МЕДИТАЦИЈА & СВЕСТ
Преземете ги (бесплатните) вежби и искусете сами

ЛИЧЕН РАЗВОЈ
Што ве спречува да ги остварите вашите соништа?

САМО Изразување и креативност
Откријте го јазикот на кој зборува вашата душа

СРЕДНОСТ
Комуникација со невидениот свет

Едвин ван дер Хоевен ЦСНУ

Се надевам дека го најдовте она што го барате на оваа страница. Може да се постави малку поинаку отколку што очекувате или сте навикнати од медиум или тренер. Јас навистина не верувам во ставање капа што вели дека сум медиум сега, а потоа повторно крипто ентузијаст. Сè е меѓусебно поврзано и јас црпам инспирација од сите сфери на животот. 

Ова, исто така, го гледам со учесниците дека ми е дозволено да водам нешто во нивниот живот. Тие доаѓаат да работат на X, но откриваат дека на Y треба навистина да се обрне внимание. Дар од тоа е што тие доживуваат позитивни резултати во сите аспекти од нивниот живот. И со право! Ништо не е одвоено едни од други и затоа е важна целосната слика. Само тогаш нашиот живот може целосно да процвета. 

Сите ние сме повеќе од збирот на неговите делови! Како личност, во врска, со вашето семејство или со вашите пријатели и колеги.

За кого?

Како што велат будистите: сите луѓе имаат една заедничка работа, а тоа епотрагата по среќа' Дефиницијата за среќа има многу индивидуални изрази; повеќе пари, убав изглед, сладок партнер, успех, добро здравје, слобода, креативност и така натаму.

Можете да ја барате среќата надвор од себе или во себе.

Многу луѓе во западниот свет се фокусираат на среќата надвор од себе, сепак, искуството покажува дека ова обично дава привремено задоволство и дека брзо започнувате да го барате следниот клик. Тогаш кога ја негувате внатрешната среќа имате а состојба на битие тоа е lovingубовно и енергично, го одржува вашето внимание фокусирано и дава инспирација за личен успех. 

Вашите надворешни околности ги оставам целосно на вас. Среќен сум што ќе ви помогнам во внатрешното култивирање на среќата, обучувајќи го умот и јазикот на вашето чувство. 

Дали знаете повеќе? Дојдовте на вистинското место ... со loveубов, Едвин

Информации за попусти на стапката Винд је хер.

Најнови статии

Биткоин, крал на вредноста

Биткоин и духовноста на трговијата

Духовноста и парите се чини дека понекогаш се косат едни со други. Во ова прво видео објаснувам дека навистина можете да научите многу за себе кога тргувате со акции или крипто. Тоа ве учи за трпеливост, фокус, страв, стратегија и многу повеќе квалитети што можат да ви бидат од голема корист во животот.

Водата мора да тече

Дарежливоста мора да тече во време на криза

Парите се како вода и мора да течат слободно. Човекот е само средно станица во овој континуиран размер. Затоа, негувајте дарежливост за да можете да дозволите природата да ја заврши својата работа.

чувствителноста и креативноста одат рака под рака

Чувствителноста е вашиот билет за креативен живот

Нашата чувствителност е средство да ги доживееме повисоките фреквенции и димензии на свеста и животот. Со што се прилагодувате? Колку е поголема нашата свест, толку повеќе сме во состојба да ги обликуваме нашите животи. На овој начин можете да ја користите вашата чувствителност за да водите убав и креативен живот.

Биткоин, крал на вредноста

Биткоин и духовноста на трговијата

Духовноста и парите се чини дека понекогаш се косат едни со други. Во ова прво видео објаснувам дека навистина можете да научите многу за себе кога тргувате со акции или крипто. Тоа ве учи за трпеливост, фокус, страв, стратегија и многу повеќе квалитети што можат да ви бидат од голема корист во животот.

Водата мора да тече

Дарежливоста мора да тече во време на криза

Парите се како вода и мора да течат слободно. Човекот е само средно станица во овој континуиран размер. Затоа, негувајте дарежливост за да можете да дозволите природата да ја заврши својата работа.

чувствителноста и креативноста одат рака под рака

Чувствителноста е вашиот билет за креативен живот

Нашата чувствителност е средство да ги доживееме повисоките фреквенции и димензии на свеста и животот. Со што се прилагодувате? Колку е поголема нашата свест, толку повеќе сме во состојба да ги обликуваме нашите животи. На овој начин можете да ја користите вашата чувствителност за да водите убав и креативен живот.

чувствителност

Високо чувствителна перцепција

Дали сте многу чувствителни? Тогаш вашиот мозок обработува повеќе сензорни информации и подлабоко размислувате на нив. Вашето сетилно искуство е поинтензивно, посложено, похаотично и доживувате нешто побрзо како ново или поинакво; повеќе ве стимулираат стимули отколку просечната личност

Дама медитираше со затворени очи
самореализација

Медитација и свесност

Кога некој зборува за развој на свеста, тогаш медитацијата есостојба на свеста' Состојба на свест во оваа смисла ги надминува традициите што ни даваат методи за нејзино постигнување состојба на битие да дојде. Со текот на годините, честопати не сум предавал специфични традиции, туку методи за да се постигне медитативна состојба на свест. Покрај тоа, им помагам на луѓето да ја искусат мистичната моќ на мантрата со тоа што ќе направат своја мантра или со користење, на пример, на Мантра Вајра Гуру од Падмасамбхава.

Ние не сме прашање, туку празнина

Сега сè е поинаку

Мислата е двигател на двојната перцепција, додека дишењето ви дава простор да стапите во контакт со повисокото јас. Медитацијата е да научиш да го пуштиш сега. Сега не знае простор и време, ниту вие и јас. Во Сега сè е едно!

Будистички мантри

Пеење мантри - тон и ритам

Колку повеќе се чувствувате слободни да го искажете сопственото „битие“, полесно ќе биде да најдете свој тон додека пеете мантри.

Внатрешна радост
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
ставете се на прво место

Личен развој

Што ја сочинува твојата лична визија, твојата филозофија? Дали вашата работа е важен фактор за вашата среќа, вашиот дом, вашето хоби, вашиот партнер и семејство или барате искуства ... дали сакате да патувате и повеќе сакате да откривате нови работи континуирано? Според мене, нема точен или погрешен одговор, но има само еден точен одговор; твое. Дали го живееш својот сон? Или не знаете како и од каде да започнете. Можеби овие статии можат да ви дадат инспирација ... почеток. 

Кога се сомневате, не се израмни

Кога се сомневате, не се израмни

Што е потребно за да се надмине сомнежот? Повторно да барате што може да ви понуди безбедност. Да ги затвориш очите кон својот надворешен свет и да влезеш внатре. Вие сте единствениот кој може да ви обезбеди сигурност во животот.

загатка на животот

Загатката на животот

Секоја обука, работилница или курс што го правите е како друго парче од сложувалката. Повторно учиш нешто, се соочуваш со нешто што не сакаш да го видиш во себе и можеш повторно да пораснеш малку. Затоа, моето упатство не е крајна дестинација, тоа е како да пронајдам друго парче од сложувалката на животот.

Едвин ван дер Хоевен - hsp / висока чувствителност, духовност и медијалност - треба едвин ван дер - Едвин ван дер Хоевен

Дали некогаш размислувате зошто живеете?

Многу луѓе се плашат од смрт и затоа често се плашат од самиот живот. Тие го пуштија животот да помине, слеп, со надеж дека ќе се случи чудо еден ден. Дека сè станува подобро. Но како? Тие не гледаат дека тие самите се дизајнери на нивниот живот.

Фото: Анастасија Далгие на Unsplash

Каква енергија привлекувате?

Вашиот хороскопски знак кажува нешто за влијанието на енергиите кога сте родени. Вашиот хороскопски знак служи како почетна точка! На овој блог сакам да објаснам како овие starsвезди можат да влијаат врз вас како личност.

комуникација

Средни односи

Средноста е природна способност за јасна сетилна перцепција со која можете да комуницирате со свеста на починатиот. Кликнете овде за повеќе информации >

Хас изгледа наоколу

Приказни за духови што водат до искуство со вера

Духовниот свет е интелигентен и знае како и кога да привлече внимание. Не да ве убедувам, туку да ги направите верните да се расипат за да бидете поотворени за чудото на животот.

Фото; Бен Вајт на Unsplash

Радоста е религија!

Не 'религија', но радоста е религија! Не знам за вас, но кога ќе сретнам мој добар пријател тоа ме прави среќен.

Средноста е природна способност за јасна сетилна перцепција со која можете да комуницирате со свеста на починатиот. Кликнете овде за повеќе информации >

Едвин ван дер Хоевен ЦСНУ

Едвин е од Англичаните Национален сојуз на духовници (SNU) сертифициран за;
 • Демонстрации медијација
 • Инспириран зборувај
 • Лична консултации
 • обука на медиуми
Тој е регистриран како учител во ЦРКБО.
Едвин ван дер Хоевен - hsp / висока чувствителност, духовност и медијалност - треба едвин ван дер - Едвин ван дер Хоевен
Едвин ван дер Хоевен - hsp / висока чувствителност, духовност и медијалност - треба едвин ван дер - Едвин ван дер Хоевен

Приватност и права

Добијте го билтенот

© Информациите на оваа веб-страница се собрани со големо внимание, сепак, секогаш може да има грешки или неточности; од ова не може да се извлечат права.

sectigo_trust_seal_md_2x.png

Направени со by Додадена вредност - Едвин ван дер Хоевен

 • Виза
 • V Плати
 • Mastercard
 • Наставникот
 • american Express
 • Јаболко Плаќаат
 • НФЦ
 • Вечера
 • Откријте
 • Унија за плаќање
Afrikaans Afrikaans Shqip Shqip አማርኛ አማርኛ العربية العربية Հայերեն Հայերեն Azərbaycan dili Azərbaycan dili Euskara Euskara Беларуская мова Беларуская мова বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Български Български Català Català Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Corsu Corsu Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Esperanto Esperanto Eesti Eesti Filipino Filipino Suomi Suomi Français Français Frysk Frysk Galego Galego ქართული ქართული Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά ગુજરાતી ગુજરાતી Kreyol ayisyen Kreyol ayisyen Harshen Hausa Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית עִבְרִית हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Magyar Magyar Íslenska Íslenska Igbo Igbo Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia Gaelige Gaelige Italiano Italiano 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Қазақ тілі Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ ភាសាខ្មែរ 한국어 한국어 كوردی‎ كوردی‎ Кыргызча Кыргызча ພາສາລາວ ພາສາລາວ Latin Latin Latviešu valoda Latviešu valoda Lietuvių kalba Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch Македонски јазик Македонски јазик Malagasy Malagasy Bahasa Melayu Bahasa Melayu മലയാളം മലയാളം Maltese Maltese Te Reo Māori Te Reo Māori मराठी मराठी Монгол Монгол ဗမာစာ ဗမာစာ नेपाली नेपाली Norsk bokmål Norsk bokmål پښتو پښتو فارسی فارسی Polski Polski Português Português ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Română Română Русский Русский Samoan Samoan Gàidhlig Gàidhlig Српски језик Српски језик Sesotho Sesotho Shona Shona سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Afsoomaali Afsoomaali Slovenščina Slovenščina Español Español Basa Sunda Basa Sunda Kiswahili Kiswahili Svenska Svenska Тоҷикӣ Тоҷикӣ தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు ไทย ไทย Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O‘zbekcha O‘zbekcha Tiếng Việt Tiếng Việt Cymraeg Cymraeg isiXhosa isiXhosa יידיש יידיש Yorùbá Yorùbá Zulu Zulu

Слушнете ја вашата дневна медитација тука

Пронајдете ја и оваа медитација НИЕ СМЕ ЕДНО (ние-сами сме.io)

Многу луѓе го имаат бесплатното Медитација на резонанца во круната на чакра преземено за да медитираме за време на полна месечина. Дали знаевте дека положбата на Месечината е поврзана со чакрите? И затоа има 7 различни резонантни медитации, една по Чакра.

Овој скокачки прозорец ја покажува медитацијата поврзана со моментална позиција на Месечината.

HSP и чувствителност
Визија на животот
Духовен развој
(Транс) Исцелување
Средни односи
Медитација
Сакате да знаете повеќе?