JU JENI
ME SHUME SE
SHUMA
PJEST

"E tëra është më shumë se shuma e pjesëve të saj"
- Aristoteli

Ndjeshmëri të lartë
Bëni provën dhe zbulojeni vetë

MEDITIMI & NDSCRGJEGJSIA
Shkarkoni ushtrimet (falas) dhe përjetojeni vetë

ZHVILLIM PERSONAL
Çfarë po ju ndalon të realizoni ëndrrat tuaja?

VETEM SHPREHJE & KREATIVITET
Zbuloni gjuhën që flet shpirti juaj

MJESHTARIA
Komunikimi me botën e paparë

Edwin van der Hoeven CSNU

Shpresoj të gjesh atë që po kërkon në këtë faqe. Mund të vendoset ndryshe nga sa prisni ose që jeni mësuar nga një medium ose trajner. Unë me të vërtetë nuk besoj në vendosjen e një kapaku që thotë se jam një medium tani dhe pastaj përsëri entuziast i kriptos. Gjithçka është e ndërlidhur dhe unë marr frymëzim nga të gjitha sferat e jetës. 

Unë gjithashtu e shoh këtë me pjesëmarrësit që më lejohet të drejtoj me një çështje në jetën e tyre. Ata vijnë për të punuar në X, por zbulojnë se Y në të vërtetë duhet t'i kushtohet vëmendje. Dhurata e kësaj është që ata të përjetojnë rezultate pozitive në të gjitha aspektet e jetës së tyre. Dhe me të drejtë! Asgjë nuk është e ndarë nga njëra-tjetra dhe për këtë arsye fotografia e plotë është e rëndësishme. Vetëm atëherë jeta jonë mund të lulëzojë plotësisht. 

Ne të gjithë jemi më shumë se shuma e pjesëve të saj! Si person, në një marrëdhënie, me familjen tuaj ose me miqtë dhe kolegët tuaj.

Mund të jetë?

Siç thonë Budistët: të gjithë njerëzit kanë një gjë të përbashkët dhe kjo është 'kërkimi i lumturisë' Përkufizimi i lumturisë ka shumë shprehje individuale; më shumë para, pamje të mirë, një partner i ëmbël, sukses, shëndet të mirë, liri, kreativitet etj.

Ju mund të kërkoni lumturinë jashtë vetes ose brenda vetes.

Shumë njerëz në botën perëndimore përqendrohen te lumturia jashtë vetes, megjithatë, përvoja tregon se kjo zakonisht jep një kënaqësi të përkohshme dhe se shpejt filloni të kërkoni klikimin tjetër. Whenshtë kur ju kultivoni lumturinë e brendshme që keni një gjendja e të qenurit që është i dashur dhe energjik, e mban vëmendjen tuaj të përqendruar dhe ofron frymëzim për suksesin personal. 

Unë i lë rrethanat tuaja të jashtme plotësisht për ju. Unë do të doja t'ju ndihmoja me kultivimin e brendshëm të lumturisë, duke trajnuar mendjen dhe gjuhën e ndjenjës tuaj. 

Po dini më shumë? Ju keni ardhur në vendin e duhur ... me dashuri, Edvin

Artikujt më të fundit

Bitcoin, mbreti i vlerës

Bitcoin dhe shpirtëror i tregtisë

Çështjet shpirtërore dhe të parave ndonjëherë duket se janë në kundërshtim me njëri-tjetrin. Në këtë video të parë unë shpjegoj që ju me të vërtetë mund të mësoni shumë për veten tuaj kur tregtoni aksione ose kriptos. Ju mëson për durimin, përqendrimin, frikën, strategjinë dhe shumë cilësi të tjera që mund t'ju vlejnë shumë në jetë.

Uji duhet të rrjedhë

Bujaria duhet të rrjedhë në kohë krize

Paraja është si uji dhe duhet të rrjedhin lirshëm. Njeriu është vetëm një stacion i ndërmjetëm në këtë shkëmbim të vazhdueshëm. Prandaj, kultivoni bujarinë, në mënyrë që të lejoni që natyra të bëjë punën e saj.

besim

Feja e vërtetë ka të bëjë me besimin

Besimi shprehet me një gëzim të pafund se gjithçka është mirë ashtu siç duhet të jetë. E tëra çfarë mund të bësh tani është të jesh i vetëdijshëm për jetën.

ndjeshmëria dhe krijimtaria shkojnë paralelisht

Ndjeshmëria është bileta juaj për një jetë krijuese

Ndjeshmëria jonë është një mjet për të provuar frekuencat dhe dimensionet më të larta të vetëdijës dhe jetës. Whatfarë do të akordoni? Sa më e lartë vetëdija jonë, aq më shumë ne jemi në gjendje të formësojmë jetën tonë. Në këtë mënyrë ju mund të përdorni ndjeshmërinë tuaj për të udhëhequr një jetë të bukur dhe krijuese.

Bitcoin, mbreti i vlerës

Bitcoin dhe shpirtëror i tregtisë

Çështjet shpirtërore dhe të parave ndonjëherë duket se janë në kundërshtim me njëri-tjetrin. Në këtë video të parë unë shpjegoj që ju me të vërtetë mund të mësoni shumë për veten tuaj kur tregtoni aksione ose kriptos. Ju mëson për durimin, përqendrimin, frikën, strategjinë dhe shumë cilësi të tjera që mund t'ju vlejnë shumë në jetë.

Uji duhet të rrjedhë

Bujaria duhet të rrjedhë në kohë krize

Paraja është si uji dhe duhet të rrjedhin lirshëm. Njeriu është vetëm një stacion i ndërmjetëm në këtë shkëmbim të vazhdueshëm. Prandaj, kultivoni bujarinë, në mënyrë që të lejoni që natyra të bëjë punën e saj.

besim

Feja e vërtetë ka të bëjë me besimin

Besimi shprehet me një gëzim të pafund se gjithçka është mirë ashtu siç duhet të jetë. E tëra çfarë mund të bësh tani është të jesh i vetëdijshëm për jetën.

ndjeshmëria dhe krijimtaria shkojnë paralelisht

Ndjeshmëria është bileta juaj për një jetë krijuese

Ndjeshmëria jonë është një mjet për të provuar frekuencat dhe dimensionet më të larta të vetëdijës dhe jetës. Whatfarë do të akordoni? Sa më e lartë vetëdija jonë, aq më shumë ne jemi në gjendje të formësojmë jetën tonë. Në këtë mënyrë ju mund të përdorni ndjeshmërinë tuaj për të udhëhequr një jetë të bukur dhe krijuese.

ndjeshmëri

Perceptim shumë i ndjeshëm

A jeni shumë i ndjeshëm? Pastaj truri juaj përpunon më shumë informacion ndijor dhe ju reflektoni mbi të më thellë. Përvoja juaj ndijore është më intensive, më komplekse, më kaotike dhe ju përjetoni diçka më shpejt si të re apo të ndryshme; ju jeni më të stimuluar nga stimujt se sa personi mesatar

Zonja duke medituar me sytë e saj të mbyllur
vetë-realizimi

Meditim & ndërgjegjësim

Kur dikush flet për zhvillimin e vetëdijes, atëherë meditimi është një 'gjendje e vetëdijës' Një gjendje e ndërgjegjes në këtë kuptim kapërcen traditat që na japin metoda për ta arritur atë gjendja e të qenurit te vish. Gjatë viteve, unë shpesh nuk kam mësuar tradita specifike, por metoda për të arritur një gjendje meditimi të vetëdijes. Përveç kësaj, unë i ndihmoj njerëzit të përjetojnë fuqinë mistike të mantrave duke bërë mantrën e tyre ose duke përdorur, për shembull, Vajra Guru mantra nga Padmasambhava.

Ne nuk kemi rëndësi, por boshllëk

Tani gjithçka është ndryshe

Mendimi është nxitësi i perceptimit të dyfishtë, ndërsa frymëmarrja, nga ana tjetër, ju jep hapësirën për të rënë në kontakt me veten më të lartë. Meditimi është duke mësuar të lësh shkolla tani është. Tani nuk njeh hapësirë ​​dhe kohë, as ti dhe unë. Në Tani gjithçka është një!

Mantera budiste

Kanting Mantras - ton dhe ritëm

Sa më i lirë të ndiheni për të shprehur 'qenien' tuaj, aq më lehtë do të jetë të gjeni tonin tuaj ndërsa këndoni mantra.

Gëzim i brendshëm
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
vendos veten të parën

Zhvillimi personal

Çfarë përbën vizionin tuaj personal, filozofia juaj? A është puna juaj një faktor i rëndësishëm për lumturinë tuaj, shtëpinë tuaj, hobin tuaj, partnerin dhe familjen tuaj apo po kërkoni përvoja ... ju pëlqen të udhëtoni dhe a preferoni të zbuloni gjëra të reja vazhdimisht? Sipas mendimit tim nuk ka përgjigje të saktë ose të gabuar, por ekziston vetëm një përgjigje e saktë; tuajat A po e jeton ëndrrën tënde? Ose nuk jeni i sigurt se si dhe nga të filloni. Ndoshta këto artikuj mund t'ju japin frymëzim ... një fillim. 

Kur dyshoni mos u kapni

Kur dyshoni mos u kapni

Çfarë duhet për të kapërcyer dyshimin? Të kërkosh përsëri se çfarë mund të të ofrojë siguri. Të mbyllësh sytë në botën tënde të jashtme dhe të hysh brenda. Ju jeni i vetmi që mund t'ju sigurojë siguri në jetë.

enigmë e jetës

Mister i jetës

Çdo trajnim, punëtori ose kurs që bëni është si një pjesë tjetër e enigmës. Ju mësoni përsëri diçka, jeni përballur me diçka që nuk doni ta shihni tek vetja juaj dhe mund të rriteni pak përsëri. Udhëzimi im nuk është një destinacion përfundimtar, është si të gjesh një pjesë tjetër nga enigma e jetës.

Edwin van der Hoeven - hsp / ndjeshmëri e lartë, shpirtërore dhe ndërmjetësim - edwin van der need - Edwin van der Hoeven

A mendoni ndonjëherë pse jetoni?

Shumë njerëz kanë frikë nga vdekja dhe për këtë arsye shpesh kanë frikë nga vetë jeta. Ata e lënë jetën të kalojë, i verbër, duke shpresuar se një mrekulli do të ndodhë një ditë. Që gjithçka të bëhet më mirë. Por si? Ata nuk e shohin që ata vetë janë hartuesit e jetës së tyre.

Fotografia nga Anastasia Dulgier në Unsplash

Energyfarë energjie tërheq?

Shenja juaj e zodiakut thotë diçka për ndikimin e energjive kur keni lindur. Shenja juaj e zodiakut shërben si pikë fillestare! Në këtë blog unë dua të shpjegoj se si këto yje mund të kenë një efekt tek ju si një person.

komunikim

mediumship

Mesatarja është një aftësi e natyrshme për perceptim të qartë ndijor me të cilin mund të komunikoni me vetëdijen e të ndjerit. Klikoni këtu për më shumë informacion >

Haas duket përreth

Tregime fantazmë që çojnë në një përvojë besimi

Bota shpirtërore është inteligjente dhe e di se si dhe kur të tërheq vëmendjen. Jo për t'ju bindur, por përkundrazi t'i bëni besimet më të paqarta, në mënyrë që të jeni më të hapur për mrekullinë e jetës.

photo; Ben White në Unsplash

Gëzimi është fe!

Jo 'fe' fe, por gëzimi është fe! Nuk di për ty, por kur takoj një mikun tim të mirë kjo më bën të lumtur.

Mesatarja është një aftësi e natyrshme për perceptim të qartë ndijor me të cilin mund të komunikoni me vetëdijen e të ndjerit. Klikoni këtu për më shumë informacion >

Edwin van der Hoeven CSNU

Edwin është nga anglezët Bashkimi Kombëtar i Spiritualistëve (SNU) e çertifikuar;
 • demonstrata mediumship
 • i frymëzuar spreken
 • personal konsultime
 • stërvitje të mediumeve
Ai është i regjistruar si mësues në CRKBO.
Edwin van der Hoeven - hsp / ndjeshmëri e lartë, shpirtërore dhe ndërmjetësim - edwin van der need - Edwin van der Hoeven
Edwin van der Hoeven - hsp / ndjeshmëri e lartë, shpirtërore dhe ndërmjetësim - edwin van der need - Edwin van der Hoeven

Privatësia dhe të drejtat

Merrni buletinin

© Informacioni në këtë uebfaqe është përpiluar me shumë kujdes, megjithatë gjithmonë mund të ketë gabime ose pasaktësi; asnjë e drejtë nuk mund të rrjedh nga kjo.

sectigo_trust_seal_md_2x.png

Made me by Shtuar Vlera - Edwin van der Hoeven

 • Shih
 • V Paguaj
 • Mastercard
 • Mësues
 • kartë American Express
 • Apple Pay
 • NFC
 • Diners
 • Discover
 • Pagesa e Unionit
Afrikaans Afrikaans Shqip Shqip አማርኛ አማርኛ العربية العربية Հայերեն Հայերեն Azərbaycan dili Azərbaycan dili Euskara Euskara Беларуская мова Беларуская мова বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Български Български Català Català Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Corsu Corsu Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Esperanto Esperanto Eesti Eesti Filipino Filipino Suomi Suomi Français Français Frysk Frysk Galego Galego ქართული ქართული Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά ગુજરાતી ગુજરાતી Kreyol ayisyen Kreyol ayisyen Harshen Hausa Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית עִבְרִית हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Magyar Magyar Íslenska Íslenska Igbo Igbo Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia Gaelige Gaelige Italiano Italiano 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Қазақ тілі Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ ភាសាខ្មែរ 한국어 한국어 كوردی‎ كوردی‎ Кыргызча Кыргызча ພາສາລາວ ພາສາລາວ Latin Latin Latviešu valoda Latviešu valoda Lietuvių kalba Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch Македонски јазик Македонски јазик Malagasy Malagasy Bahasa Melayu Bahasa Melayu മലയാളം മലയാളം Maltese Maltese Te Reo Māori Te Reo Māori मराठी मराठी Монгол Монгол ဗမာစာ ဗမာစာ नेपाली नेपाली Norsk bokmål Norsk bokmål پښتو پښتو فارسی فارسی Polski Polski Português Português ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Română Română Русский Русский Samoan Samoan Gàidhlig Gàidhlig Српски језик Српски језик Sesotho Sesotho Shona Shona سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Afsoomaali Afsoomaali Slovenščina Slovenščina Español Español Basa Sunda Basa Sunda Kiswahili Kiswahili Svenska Svenska Тоҷикӣ Тоҷикӣ தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు ไทย ไทย Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O‘zbekcha O‘zbekcha Tiếng Việt Tiếng Việt Cymraeg Cymraeg isiXhosa isiXhosa יידיש יידיש Yorùbá Yorùbá Zulu Zulu

Dëgjoni meditimin tuaj të përditshëm këtu

Gjeni gjithashtu këtë meditim në NE JEMI NJË (ne-jemi-një.io)

Shumë njerëz kanë falas Meditimi i rezonancës së Chakra-së së Kurorës shkarkuar për të medituar gjatë hënës së plotë. A e dini se pozicioni i hënës është i lidhur me Chakras? Dhe kjo është arsyeja pse ka 7 meditime të ndryshme me rezonancë, një për Chakra.

Kjo pop-up tregon meditimin e lidhur me pozicioni aktual i hënës.

HSP dhe ndjeshmëri
Vizioni i jetës
Zhvillimi shpirtëror
(Trance) Shërimi
mediumship
përsiatje
Dëshironi të dini më shumë?