ANJEUN
LANGKUNG TI
SUM
BAGIAN-BAGIAN

"Sacara sadayana langkung tina jumlah bagian na"
- Aristoteles

SENSITIVITAS Luhur
Candak tés teras terang pikeun nyalira

MÉDITASI & NGARASA
Unduh latihan (gratis) sareng rasakeun pikeun anjeun nyalira

Pamekaran Pribadi
Naon anu ngahalangan anjeun pikeun ngawujudkeun impian anjeun?

EKSPRESI DIRI & NYiptakeun
Pendakan basa anu diomongkeun ku jiwa anjeun

MEDIUMSHIP
Komunikasi sareng dunya ghaib

Edwin van der Hoeven CSNU

Kuring miharep anjeun mendakan naon anu dipilari dina situs ieu. Éta tiasa nyetél sakedik béda tibatan anu diarepkeun atanapi biasa ti médium atanapi palatih. Kuring henteu percanten pisan nempatkeun cap anu nyatakeun kuring medium ayeuna teras peminat crypto deui. Sadayana aya hubunganana sareng kuring narik inspirasi tina sagala rupa kahirupan. 

Kuring ogé ningali ieu sareng pamilon yén kuring diidinan nungtun masalah dina kahirupan aranjeunna. Aranjeunna sumping pikeun ngagarap X tapi mendakan yén Y kedah leres-leres diperhatoskeun. Kado éta nyaéta aranjeunna ngalaman hasil anu positip dina sagala aspek kahirupan aranjeunna. Sareng leres tah! Henteu aya anu pisah sareng anu sanésna maka gambar lengkepna penting. Ngan urang tiasa hirup urang pinuh mekar. 

Kami sadayana langkung ti jumlah bagian na! Salaku jalma, dina hubungan, sareng kulawarga anjeun atanapi sareng rerencangan sareng kolega Anjeun.

Pikeun saha?

Sakumaha ceuk umat Buddha: sadaya jalma ngagaduhan hiji hal anu sami sareng éta 'milarian kabahagiaan'. Definisi kabagjaan ngagaduhan seueur ungkapan masing-masing; langkung artos, katingalina saé, pasangan anu amis, kasuksésan, kaséhatan anu saé, kabébasan, kreativitas sareng sajabina.

Anjeun tiasa milarian kabagjaan di luar diri anjeun atanapi dina diri anjeun.

Seueur jalma di dunya Kulon fokus kana kabahagiaan di luar dirina, nanging, pangalaman nunjukkeun yén ieu biasana méré kapuasan samentara sareng anjeun gancang mimitian milarian klik salajengna. Nya nalika anjeun ngokolakeun kabahagiaan batin anjeun ngagaduhan kaayaan mahluk anu asih sareng energetik, ngajaga perhatian anjeun sareng masihan inspirasi pikeun kasuksesan pribadi. 

Kuring pasrahkeun ka luar kaayaan anjeun ka anjeun. Abdi hoyong ngabantosan anjeun dina kabudidayaan batin kabagjaan, ngalatih pikiran sareng bahasa perasaan anjeun. 

Nyaho langkung seueur? Anjeun parantos sumping ka tempat anu leres ... kalayan kaasih, Edwin

Tulisan pang anyarna

Bitcoin, raja nilai

Bitcoin sareng spiritualitas dagang

Perkara spiritual sareng artos kadang-kadang siga anu teu saling paséa. Dina pidéo munggaran ieu kuring ngajelaskeun yén anjeun memang tiasa diajar seueur perkawis nyalira nalika dagang saham atanapi cryptos. Éta ngajarkeun anjeun ngeunaan kasabaran, fokus, sieun, strategi sareng seueur deui kualitas anu tiasa dianggo pisan pikeun anjeun dina kahirupan.

Cai kedah ngalir

Generosity kedah ngalir dina waktos krisis

Duit sapertos cai sareng kedah ngalir bebas. Lalaki ngan ukur janten stasiun panengah dina ieu barter kontinyu. Ku alatan éta, ngokolakeun kamurahan ku kituna anjeun tiasa ngantepkeun alam pikeun hasilna.

amanah

Agama anu leres mangrupikeun amanah

Kapercayaan dinyatakeun dina kabagjaan anu teu pernah-pernah sagala yén sagala hadé sakumaha kuduna. Sadayana waé anu tiasa dilakukeun ayeuna mangrupikeun sadar kana kahirupan.

sensitipitas sareng kreativitas sasarengan

Sensitivitas mangrupikeun tikét anjeun pikeun kahirupan anu kreatif

Sensitipitas urang mangrupikeun hartos anu kéngingkeun frékuénsi anu langkung luhur sareng dimensi eling sareng kahirupan. Naon anu anjeun kéngingkeun? Nu leuwih luhur eling urang, beuki kami tiasa ngabentuk kahirupan urang. Ku cara ieu anjeun tiasa ngagunakeun sensitipitas anjeun pikeun hirup anu saé sareng kreatif.

Bitcoin, raja nilai

Bitcoin sareng spiritualitas dagang

Perkara spiritual sareng artos kadang-kadang siga anu teu saling paséa. Dina pidéo munggaran ieu kuring ngajelaskeun yén anjeun memang tiasa diajar seueur perkawis nyalira nalika dagang saham atanapi cryptos. Éta ngajarkeun anjeun ngeunaan kasabaran, fokus, sieun, strategi sareng seueur deui kualitas anu tiasa dianggo pisan pikeun anjeun dina kahirupan.

Cai kedah ngalir

Generosity kedah ngalir dina waktos krisis

Duit sapertos cai sareng kedah ngalir bebas. Lalaki ngan ukur janten stasiun panengah dina ieu barter kontinyu. Ku alatan éta, ngokolakeun kamurahan ku kituna anjeun tiasa ngantepkeun alam pikeun hasilna.

amanah

Agama anu leres mangrupikeun amanah

Kapercayaan dinyatakeun dina kabagjaan anu teu pernah-pernah sagala yén sagala hadé sakumaha kuduna. Sadayana waé anu tiasa dilakukeun ayeuna mangrupikeun sadar kana kahirupan.

sensitipitas sareng kreativitas sasarengan

Sensitivitas mangrupikeun tikét anjeun pikeun kahirupan anu kreatif

Sensitipitas urang mangrupikeun hartos anu kéngingkeun frékuénsi anu langkung luhur sareng dimensi eling sareng kahirupan. Naon anu anjeun kéngingkeun? Nu leuwih luhur eling urang, beuki kami tiasa ngabentuk kahirupan urang. Ku cara ieu anjeun tiasa ngagunakeun sensitipitas anjeun pikeun hirup anu saé sareng kreatif.

sensitipitas

Persépsi anu sénsitip pisan

Naha anjeun peka pisan? Maka uteuk anjeun ngolah inpormasi indrawi anu langkung lengkep sareng anjeun ngeunteung kana langkung jero. Pangalaman indrawi anjeun langkung sengit, langkung rumit, langkung kacau sareng anjeun ngalaman hal anu langkung gancang sakumaha anyar atanapi béda; anjeun langkung dirangsang ku rangsangan tibatan jalma biasa

Néni ngaji sareng panonna ditutup
sadar diri

Semedi & kasadaran

Nalika hiji nyarios perkawis kamekaran kasadaran maka semedi mangrupikeun 'kaayaan sadar'. Kaayaan eling dina pengertian ieu ngalangkungan tradisi anu masihan kami metode pikeun ngahontalna kaayaan mahluk sumping. Salami mangtaun-taun kuring sering teu ngajarkeun tradisi khusus, tapi metode pikeun sumping dina kaayaan eling tina meditasi. Salaku tambahan, kuring ngabantosan jalma-jalma pikeun ngalaman kakuatan mistis mantra ku nyieun mantra sorangan atanapi ku ngagunakeun, contona, Mantra Vajra Guru ti Padmasambhava.

Kami henteu masalah, rada kalucuran

Ayeuna sadayana mah béda

Panginten mangrupikeun supir dual tampilan, nalika napas, di sisi sanésna, masihan anjeun rohangan pikeun ngahubungi diri anu langkung luhur. Semedi diajar ngantepkeun ayeuna nuju aya dina Ayeuna. Ayeuna teu terang aya rohangan sareng waktos, taya anjeun sareng kuring. Dina Ayeuna sadayana nyaéta hiji!

Semedi sareng kabahagiaan batin

Naha rék diajar tapa? Eureun nyobian!

Naha anjeun sadar naha anjeun tapa aktip atanapi pasip atanapi naha anjeun anggap cukup nangtang pikeun cicing dina 15 menit atanapi satengah jam?

Kabagjaan batin
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
naassom-azevedo-541451-unsplash-e1559418505917.jpg
nempatkeun diri anjeun heula

Ngamekarkeun pribadi

Naon anu janten visi pribadi anjeun, filsafat anjeun? Naha padamelan anjeun mangrupikeun hal anu penting pikeun kabahagiaan anjeun, bumi, hobi, pasangan sareng kulawarga atanapi anjeun milari pangalaman ... naha anjeun resep ngumbara sareng anjeun resep mendakan hal-hal anyar sacara teras-terasan? Dina pandangan kuring teu aya jawaban anu leres atanapi salah, tapi ngan aya hiji jawaban anu leres; anjeun sorangan. Naha anjeun hirup impian anjeun? Atanapi anjeun henteu terang kumaha sareng dimana ngamimitianana. Meureun tulisan ieu tiasa masihan anjeun inspirasi ... ngamimitian. 

Poto; Luis Galvez dina Unsplash

Bangun saatos anjeun murag sareng teraskeun leumpang

Ngaleupaskeun jaman baheula nyaéta sagala anu anjeun lakukeun. Teu lami cobian pikeun nangkep naon anu anjeun moal deui ngawula. Debu anu anjeun tinggalkeun bakal turun dugi ka ngantosan digedékeun deui ku anu milarian salajengna. Henteu aya anu tetep sami, kanggo taya sahijieun, naha janten béda pikeun anjeun. Ku alatan éta, gugah deui teras teraskeun, teras-terasan hirup anjeun sareng henteu teras ngenes. Ngidinan diri anjeun ngarasa sedih, tapi ningali ogé salaku relief kanggo teraskeun.

nungkulan kasieun

Ngatasi rasa sieun anjeun!

Ngatasi kasieun sareng harta anjeun anu nungguan anjeun. Rasa sering janten masalah Persib. Sieun anu anjeun rumasa henteu hadir di tujuan akhir!

tatarucingan kahirupan

Tatarucingan kahirupan

Unggal latihan, bengkel atanapi kursus anu anjeun lakukeun sapertos potongan anu sanés. Anjeun diajar hal deui, anjeun nyanghareupan hal anu anjeun henteu kersa ningali dina diri anjeun sareng anjeun tiasa tumuh sakedik deui. Pitunjukna kuring sanés tujuan akhir, sapertos mendakan potongan sanés tina teka-teki kahirupan.

Nalika cangcaya teu kéngingkeun

Nalika cangcaya teu kéngingkeun

Naon anu diperlukeun pikeun nungkulan mamang? Pikeun milarian deui naon anu tiasa nawiskeun anjeun kaamanan. Pikeun nutup panon anjeun ka dunya luar anjeun sareng lebet. Anjeun hiji-hijina anu tiasa nyayogikeun anjeun pasti dina kahirupan.

komunikasi

Sedeng

Mediumship mangrupikeun kamampuan alamiah pikeun jelas persepsi indrawi anu tiasa anjeun komunikasi sareng kasadaran almarhum. Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep >

Haas ngalilingkeun

Pocong hantu anu ngakibatkeun pangalaman iman

Dunya rohani cerdas sareng terang kumaha sareng iraha bade narik perhatian. Henteu pikeun ngayakinkeun anjeun, tapi ngan ukur ngajantenkeun kapercayaan supados langkung kabuka kana mujijat kahirupan.

Poto; Ben Bodas dina Unsplash

Bungah mangrupikeun agama!

Sanés agama 'a', tapi kabagjaan mangrupikeun agama! Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi nalika pendak sareng sobat dalit éta ngajantenkeun kuring senang.

Mediumship mangrupikeun kamampuan alamiah pikeun jelas persepsi indrawi anu tiasa anjeun komunikasi sareng kasadaran almarhum. Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep >

Edwin van der Hoeven CSNU

Edwin nyaéta ku basa Inggris Uni Nasional Spiritualis (SNU) disertifikasi pikeun;
  • Demonstrasi sedeng
  • Diideuan ngomong
  • Pribadi konsultasi
  • palatihan tina sedeng
Anjeunna kadaptar salaku guru di CRKBO.
Edwin van der Hoeven - hsp / sensitipitas luhur, spiritualitas sareng sedeng - edwin van der butuh - Edwin van der Hoeven
Edwin van der Hoeven - hsp / sensitipitas luhur, spiritualitas sareng sedeng - edwin van der butuh - Edwin van der Hoeven

Pribadi sareng hak

Nampi buletin

© Inpormasi dina situs wéb ieu parantos dirawat kalayan hadé, padahal sana waé aya kasalahan atanapi henteu pas; teu aya hak tiasa diturunkeun tina ieu.

sectigo_trust_seal_md_2x.png

dijieun jeung by Nambahkeun Niley - Edwin van der Hoeven

  • pisa
  • Pay
  • MasterCard
  • maestro
  • American Express
  • Apple Pay
  • NFC
  • Diners
  • manggih
  • Uni mayar
Afrikaans Afrikaans Shqip Shqip አማርኛ አማርኛ العربية العربية Հայերեն Հայերեն Azərbaycan dili Azərbaycan dili Euskara Euskara Беларуская мова Беларуская мова বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Български Български Català Català Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Corsu Corsu Hrvatski Hrvatski Čeština‎ Čeština‎ Dansk Dansk Nederlands Nederlands English English Esperanto Esperanto Eesti Eesti Filipino Filipino Suomi Suomi Français Français Frysk Frysk Galego Galego ქართული ქართული Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά ગુજરાતી ગુજરાતી Kreyol ayisyen Kreyol ayisyen Harshen Hausa Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית עִבְרִית हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Magyar Magyar Íslenska Íslenska Igbo Igbo Bahasa Indonesia Bahasa Indonesia Gaelige Gaelige Italiano Italiano 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Қазақ тілі Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ ភាសាខ្មែរ 한국어 한국어 كوردی‎ كوردی‎ Кыргызча Кыргызча ພາສາລາວ ພາສາລາວ Latin Latin Latviešu valoda Latviešu valoda Lietuvių kalba Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch Македонски јазик Македонски јазик Malagasy Malagasy Bahasa Melayu Bahasa Melayu മലയാളം മലയാളം Maltese Maltese Te Reo Māori Te Reo Māori मराठी मराठी Монгол Монгол ဗမာစာ ဗမာစာ नेपाली नेपाली Norsk bokmål Norsk bokmål پښتو پښتو فارسی فارسی Polski Polski Português Português ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Română Română Русский Русский Samoan Samoan Gàidhlig Gàidhlig Српски језик Српски језик Sesotho Sesotho Shona Shona سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Afsoomaali Afsoomaali Slovenščina Slovenščina Español Español Basa Sunda Basa Sunda Kiswahili Kiswahili Svenska Svenska Тоҷикӣ Тоҷикӣ தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు ไทย ไทย Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O‘zbekcha O‘zbekcha Tiếng Việt Tiếng Việt Cymraeg Cymraeg isiXhosa isiXhosa יידיש יידיש Yorùbá Yorùbá Zulu Zulu

Teu ningalikeun agenda, teras klik dina tautan ieu. (muka jandela anyar)

Upami kalénder henteu nunjukkeun, klik link ieu! (tautan dibuka dina jandela nu anyar)

Upami kalénder henteu nunjukkeun, klik link ieu! (tautan dibuka dina jandela nu anyar)

Dangukeun semedi anjeun unggal dinten di dieu

Seueur jalma gaduh gratis Meditasi résonansi Cakra Mahkota diunduh pikeun tapa kalayan nalika bulan purnama. Naha anjeun terang yén posisi bulan aya hubunganana sareng cakra? Sareng éta naha aya 7 renungan résonansi anu béda, hiji per Cakra.

Pop-up ieu nunjukkeun tapa anu aya hubunganana sareng posisi ayeuna bulan.

HSP sareng sensitipitas
Visi kahirupan
Pangwangunan spiritual
(Sanghyang) Penyembuhan
Sedeng
tapa
Hoyong terang langkung seueur?