Een nieuwe training,
een nieuwe horizon

Training Spiritualiteit, Sensitiviteit & Communicatie

Op een laagdrempelige en toegankelijke manier gaan we verschillende aspecten van mediumschap oefenen en ga je leren je sensitiviteit te gebruiken. Ook als je nog nooit een training op het gebied van mediumschap en spirituele ontwikkeling hebt gevolgd, is dit dé manier om kennis te maken. De training is namelijk voor zowel beginners als gevorderden!

Tijdens de trainingsdagen worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

 • diverse meditatietechnieken
 • omgaan met hoog-sensitiviteit en bovenzintuiglijke waarneming
 • de wet van aantrekking in relatie tot ons aura en de chakra's
 • het verband tussen ons fysieke- en energetisch lichaam
 • geïnspireerd spreken en schrijven

DATA LESDAGEN

Zaterdagen op 21 september, 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november, 30 november & 14 december.

Elke lesdag start om 9:30 en eindigt om 14:00 uur. Lunch dien je zelf te verzorgen, voor koffie, thee, water en iets lekkers wordt gezorgd!

KOSTEN TRAINING

449 euro voor 7 dagen
Gespreid betalen is mogelijk in overleg.

Wacht niet langer, meld je nu aan!

Stuur vrijblijvend je gegevens en we kijken samen of deze training de juiste stap voor jou is. Je kunt ook eerst een persoonlijk consult boeken. Besluit je daarna de training te doen dan krijg je €50 korting.

Er zal voldoende gelegenheid zijn vragen te stellen en de onderwerpen met elkaar te bespreken. Heb je nog nooit eerder contact gemaakt met de spirituele wereld of met de energie van een ander; geen probleem!

De groepen blijven klein met maximaal 8 studenten zodat ik iedereen heel persoonlijk kan begeleiden. 

Image
Deze training gaat jou helpen om:
 • meer vertrouwen te krijgen op jouw gevoel
 • feiten van fictie te leren onderscheiden
 • kritisch doch open-minded te kijken naar het 'spirituele'
 • diepgang in mediumschap te krijgen
 • jouw 'purpose' te ontdekken
 • op je eigen tempo te ontwikkelen
Edwin van der Hoeven CSNU

Edwin van der Hoeven CSNU

Ik ben medium en heb een nieuwe horizon voor ogen! Mediumschap als middel om onze essentie te erkennen, liefdevol en open met elkaar om te gaan en onze creatieve kracht tot uitdrukking te brengen.

Dit vormt de kern van de training spiritualiteitsensitiviteit en communicatie.

Ik communiceer met de spirituele wereld en dat kan jij ook! Bij deze training leer je meer dan communicatie; ik wil je helpen je emoties, gedrag en sensitiviteit beter te begrijpen.

Zodat we erkennen wie en wat we zijn en hoe we onze persoonlijke verantwoordelijkheid kunnen nemen. Het zal je helpen als medium, maar ook als collega, ouder, partner, kunstenaar, artiest.. én vooral als mens.

Voel of deze training iets voor jou is!

Wat zegt je gevoel? Wacht niet langer! Je kan vertrouwen op mijn ervaring en professionele ondersteuning.

Edwin weet een dynamiek in de groep te creëren waarbij iedereen elkaar helpt. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en ik heb mogen ervaren dat mijn gevoelens kloppen en gehoord mogen worden.

Marja Bouwmeester
Image
Image

Een gratis healing of 20% korting op een consult?
VRAAG JE GRATIS VOUCHER AAN
BOEK NU JE AFSPRAAK

Begin je net?

Misschien heb je al diverse boeken gelezen en sites bezocht, maar nog nooit echt training gehad in bijvoorbeeld het lezen van energie of het invoelen van de spirituele wereld.

Ik ga je stap voor stap helpen om dit zelf te ervaren en je zal versteld staan! Uiteraard leg ik je uit hoe het werkt, maar ook geef ik achtergrondinformatie en ga ik je uitdagen naar jezelf te kijken om je eigen kracht te ontdekken.

Ieder mens is uniek! Wat maakt jou uniek?

Al langer bezig?

Hoe vaak heb jij iemand geïnterviewd? Hoe goed geef jij je grenzen aan? Vertrouw je op het proces of weet je wat je wilt? Ken je het Barnum effect? Ruik jij wel eens culturele informatie? Of proef je een nationaliteit?

Je zintuigen werkelijk leren gebruiken en een contact dusdanig vertegenwoordigen alsof de persoon er echt is. De schoonheid van het leven wordt zichtbaar door mediumschap.

Weet iemand echt te raken en je laat een indruk achter die ze nooit vergeten!

Hij heeft me geholpen met het 'copen' met mijn hooggevoeligheid, betere omgang met mensen en met het leren vertrouwen op mijn intuïtie ipv op mijn ratio. Ook is hij vergevorderd in meditatietechnieken en in staat tijdens een groepssessie een veilige atmosfeer te creëren.

Johanna
 

De zon schijnt op je gezicht, je voelt de warmte en er is heel even rust is je lijf... pfew

Deze staat van zijn
Bewust zijn

Daar gaan we aan werken!

Je komt thuis van een dag werken, je lichaam stapt het huis binnen maar je hoofd is nog op werk. Herkenbaar?

Je partner praat tegen je en je knikt bevestigend 'ja' de hele tijd. Totdat je wat gevraagd wordt.. "uh, sorry, ik ben met m'n hoofd ergens anders".

Eindelijk weekend, maar je bent vroeg wakker en er schiet gelijk van alles door je hoofd. De spanning voel je al weer opbouwen.

Niets is ons minder vreemd dan stress. We hebben soms gewoon niet door onder hoeveel stress ons lichaam en onze gedachten staan.

Stel je eens voor hoe het voelt als je dit kan veranderen; in een 'state of mind' kan zijn waarin je rust ervaart en focus.

Meditatie is een vast onderdeel bij elke training die ik geef.

Waarom meditatie?

 •  Vermindert stress
 •  Minder angstgevoelens
 •  Emotionele gezondheid
 •  Bevordert zelf-bewustzijn
 •  Verbetert focus en aandacht
 •  Cultiveren van compassie
 •  Lichamelijke gezondheid

Twijfel je nog ergens over?
Bel me op 0624 616974!

Mediumschap

Over mediumschap zijn de meest uiteenlopende meningen en opvattingen. "Je gelooft erin / je gelooft er niet in". "We moeten de doden met rust laten". "Mediumschap is een speciale gave!" "Kijk uit voor energie vampieren". "Je wordt overgenomen als je niet oplet". ONZIN!

Mediumschap, of beter gezegd de communicatie met mensen die niet meer in hun fysieke lichaam zijn kan iedereen! Het is een aspect van ons mens-zijn want ook wij zijn 'spirit'. We nemen de fijnstoffelijke spirituele wereld waar via bovenzintuiglijke waarneming en dit kan getraind worden!

Mediumschap is wat dat betreft heel simpel! Het is weer opnieuw leren luisteren, voelen, zien, ruiken en proeven. Met een kinderlijke speelsheid en verwondering weer waar gaan nemen.

Mediumschap is

geïnspireerd schrijven

communicatie met de spirituele wereld

heling en spirituele zorg

ziel contact ervaren

pure en onvoorwaardelijke liefde

geïnspireerd spreken

in je eigen kracht staan

filosofie en levenswijsheid

dienstbaarheid

Image

Nieuwsgierig?

Ik kan natuurlijk nooit alles vertellen hier. Meer voorbeelden? Meer quotes van studenten? Meer informatie over mezelf? Wanneer je interesse hebt en nog met vragen zit, is het prettiger om elkaar even te spreken!

Ik heb ook een toffe deal; maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek/consult. Besluit je de training te volgen dan krijg je 50 euro korting! 

Wil je de training niet volgen, dan heb je vast een paar mooie inzichten over jezelf gekregen. Klinkt goed? Een afspraak maak je hier: maak afspraak!

Het lijkt me écht leuk je te ontmoeten!

gr Edwin

Meedoen? Of heb je vragen of opmerkingen? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.