Dansk DA Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Norsk bokmål NO Português PT Español ES

Ben jij een hoog sensitief persoon? Doe de hsp test

Doe nu deze uitgebreide test met 27 verschillende situaties om te ontdekken of je een hoog sensitief persoon bent. Het wordt je duidelijk wat de kenmerken zijn en op welke vlakken je hoog sensitief bent.

Disclaimer: je kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomst van deze test. Het is geen diagnose noch bevat het een advies hoe om te gaan met je leven en gezondheid. 


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print
sensitiviteit en creativiteit gaan hand in hand
jezelf leren kennen
Edwin

Sensitiviteit is jouw ticket naar een creatief leven

Onze sensitiviteit is een middel om de hogere frequenties en dimensies van bewustzijn en het leven te ervaren. Waar stem jij je op af? Des te hoger ons bewustzijn, des te meer zijn we in staat ons leven vorm te geven. Zo kun je je sensitiviteit gebruiken om een mooi en creatief leven te leiden.

Lees verder »
op de bestemming van je sensitiviteit aankomen
je hart volgen
Edwin

Op de bestemming van je sensitiviteit aankomen

Sensitiviteit is een kompas om richting te geven naar jouw bestemming, naar die momenten dat je jezelf volledig mag zijn. Hoog sensitiviteit is een creatieve kracht, een inlevings- en voorstellingsvermogen dat geen grenzen kent. Laat het daarom zien waar het gewaardeerd wordt en wees voorzichtig dat anderen er niet overheen walsen met lomp gedrag of domme opmerkingen.

Lees verder »
HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?