Persoonlijke ontwikkeling

Onderwerpen

Jij hebt de sleutel tot bevrijding in handen

Ieder mens heeft wel ergens een onzichtbare lade waar we onze angsten wegstoppen. Soms zit die al zo lang dicht dat we niet eens meer weten waarom. Prima toch? mmmm niet helemaal, want als het je onbewust beinvloedt dan stuurt het je wellicht in een richting op die je helemaal niet wilt gaan. Denk je achteraf wel eens; waarom zeg of doe ik dat nou? Dat dus! De tijd is rijp jezelf te bevrijden.  

Wie is het sterkst; je lichaam of je geest?

Gezond eten geeft je de energie welke je lichaam nodig heeft. Slaap hoort evengoed in dat rijtje. Maar wanneer we spreken over onze emotionele en mentale gesteldheid dan valt er snel een stilte.. hoe train je dat en wanneer kun je stellen dat je behoefte hebt aan training? 

Net zoals je met gewichtheffen tegen een plafond kan zitten, zo kun je ook met je eigen gedachten in de knoop liggen en jezelf tekort doen. Je wilt iets bereiken maar het lukt maar niet. Het idee dat je dan een buddy hebt die kan helpen waar nodig is vaak al voldoende. Je kunt veel meer dan je zelf beseft

Meest recente artikelen over Persoonlijke Ontwikkeling

Ondernemerschap is een samenwerking tussen verstand en gevoel

Persoonlijke ontwikkeling is essentieel wanneer je als ondernemer beslissingen wilt maken die creatief en vernieuwend zijn. Vooruitstrevend willen zijn betekent niet in het verleden blijven hangen. Het denken weet echter maar 1 ding; wat er in het verleden gebeurt is. Daarmee is het in staat plannen te maken en scenario’s te bedenken. Maar wat zegt je gevoel, durf jij meer op je intuitie te vertrouwen en gewoon een sprong in het diepe te wagen?

Persoonlijke begeleiding iets voor jou?

Het leven stelt je soms voor enorme uitdagingen; op het werk, in je relatie, familie of je eigen persoonlijke ‘purpose’. Deel je gegevens en ik neem zsm contact met je op om te kijken hoe ik je kan helpen. 

Bitcoin, king of value

Bitcoin en de spiritualiteit van traden

Spiritualiteit en geldzaken lijken soms haaks tegenover elkaar te staan. In deze eerste video leg ik uit dat je wel degelijk heel veel kunt leren over jezelf wanneer je handelt in aandelen of cryptos. Het leert je over geduld, focus, angst, strategie en nog heel veel meer kwaliteiten die je in het leven heel goed van pas kunnen komen.

Lees verder »
Photo by Anastasia Dulgier op Unsplash

Welke energie trek jij aan?

Je sterrenbeeld zegt iets over de invloed van energieën toen je ter wereld kwam. Je sterrenbeeld dient als vertrekpunt! In dit blog wil ik uitleggen hoe deze sterren zijn effect op jou als mens kunnen hebben.

Lees verder »

Sta je weleens stil bij de vraag waarom je leeft?

Veel mensen zijn angstig voor de dood en daardoor vaak angstig voor het leven zelf. Ze laten het leven voorbij gaan, blind, in de hoop dat er ooit een wonder gebeurt. Dat alles beter wordt. Maar hoe? Ze zien niet in dat ze zelf de vormgevers van hun leven zijn.

Lees verder »
puzzel van het leven

De puzzel van het leven

Elke training, workshop of cursus die je doet is als weer een stukje van de puzzel. Je leert weer iets, wordt geconfronteerd met iets wat je in jezelf niet wilt zien en mag zo weer een stukje groeien. Mijn begeleiding is dan ook geen eindstation, het is als het vinden van weer een stukje uit de puzzel van het leven.

Lees verder »
Foto: Dimitar Belchev @ Unsplash

Beweging ontstaat vanuit stilstand

Wees trouw aan je zelf, aan je hart en haar diepste verlangens. Wees wie je werkelijk bent en laat de valse illusies los die je toch niet verder helpen. Je hoeft alleen maar te zijn.

Lees verder »
Bij twijfel niet inhalen

Bij twijfel niet inhalen

Wat is er voor nodig om twijfel te overwinnen? Om weer op zoek te gaan naar datgene wat je zekerheid kan bieden. Om je ogen te sluiten voor je externe wereld en naar binnen te gaan. Jij bent de enige die je zelf zekerheid kan verschaffen in het leven.

Lees verder »
Foto; Luis Galvez op Unsplash

Sta op nadat je bent gevallen en loop weer verder

Het verleden los laten is het enige wat je hoeft te doen. Niet langer proberen vast te houden aan dat wat je niet meer dient. Het stof achter je zal dalen tot het weer wacht om opgewekt te worden door de volgende zoeker. Niets blijft hetzelfde, voor niemand, waarom zou het voor jou anders zijn. Sta daarom weer op en loop verder, ga verder met je leven en blijf niet treuren. Sta je zelf toe verdriet te voelen, maar zie de opluchting ook als moment om weer verder te gaan.

Lees verder »
overwin je angst

Overwin je angst!

Overwin je angst en er wachten je grootse schatten. Veelal is het een kwestie van doorzetten. De angst die je voelt is namelijk niet aanwezig op de eindbestemming!

Lees verder »

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?