Bitcoin en de spiritualiteit van traden

Bitcoin, king of value
~ Spiritualiteit en geldzaken lijken soms haaks tegenover elkaar te staan. In deze eerste video leg ik uit dat je wel degelijk heel veel kunt leren over jezelf wanneer je handelt in aandelen of cryptos. Het leert je over geduld, focus, angst, strategie en nog heel veel meer kwaliteiten die je in het leven heel goed van pas kunnen komen. ~

Onderwerpen

Een hele goede morgen, ik sta hier weer op een prachtige plek in het Hollandse landschap. Een kort filmpje; ik loop heel erg met het idee te spelen om wat meer te gaan vertellen over digitale currencies, crypto’s, bitcoin in het bijzonder en ethereum. Omdat heel veel mensen daar eigenlijk bijzonder weinig vanaf weten en net als in 2008 – een flinke crisis – zijn we nu ook weer aanbeland in een voor veel mensen angstige tijd.

Opkoopbeleid van de banken

Vooral de banken in Amerika die zijn als een gek dollars aan het bijprinten alsof het niks is. En ook in Europa zien we dat soort beweging; de banken kopen schulden op en de belastingbetaler mag daar weer voor opdraaien. Dat zijn geen goede signalen. Dat duidt weer op een recessie en hoe gaan we daarmee om? En het leuke en bijzondere van het traden in het algemeen maar in het bijzonder in crypto-currencies is dat je er ook heel veel van leert over jezelf. Hoe ga je om met angst? Hoe ga je om met het creeeren van een strategie voor jezelf om toch wat geld veilig te stellen.

Daarnaast geloof ik er heilig in dat Bitcoin het nieuwe goud gaat worden. Daarvoor moet het uiteraard wel geaccepteerd gaan worden door de massa maar als je alleen al kijkt naar de fundamentals ervan;

  • wat is Bitcoin?
  • waarom is het zo’n goede uitvinding?

Je gaat vanzelf begrijpen waarom het een oplossing kan zijn voor de problemen waar we nu in zitten. Je ziet het al in Venezuela. Een ongelooflijke hyper-inflatie en mensen die duiken op de crypto-currencies; de Dash, de Bitcoin, om hun vermogen/hun geld veilig te stellen en dat werkt.

Dus het is tweeledig dat ik deze filmpjes wil maken:

  1. meer vertellen over wat Bitcoin is om het meer bekendheid te geven bij de mensen
    • hoe kom je er aan?
    • hoe kan je het gebruiken?

Al zet je maar 1% van je geld erin dan kun je over een paar jaar daar al de vruchten van plukken. Een geinformeerd mens telt voor twee!

Wat is een recessie?

Recessie betekent letterlijk “achteruitgang” of “teruggang”. Bij een economische recessie houdt dit in dat er gedurende een half jaar een teruggang is in de economische groei gemeten in het Bruto Binnenlands Product.

Wat is het Bruto Binnenlands Product?

Dit is de waarde van alle goederen en diensten die in een land zijn geproduceerd in een bepaalde periode. Wanneer dit BBP dus twee achtereenvolgende kwartalen een negatieve groei laat zien, spreken we van een recessie. 

Persoonlijke begeleiding iets voor jou?

Het leven stelt je soms voor enorme uitdagingen; op het werk, in je relatie, familie of je eigen persoonlijke ‘purpose’. Deel je gegevens en ik neem zsm contact met je op om te kijken hoe ik je kan helpen. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?