~ Elke training, workshop of cursus die je doet is als weer een stukje van de puzzel. Je leert weer iets, wordt geconfronteerd met iets wat je in jezelf niet wilt zien en mag zo weer een stukje groeien. Mijn begeleiding is dan ook geen eindstation, het is als het vinden van weer een stukje uit de puzzel van het leven. ~

Onderwerpen

Helaas, géén plotselinge verlichting, ultieme rijkdom, fans en likes te over of de wijsheid in pacht. Ik kan je wel weer een stukje van de puzzel van het leven bieden! Neem een plek als Facebook, het barst bijna uit elkaar van de valse beloftes; blije mensen, rijke mensen, succesvolle mensen, slanke mensen en mensen die écht wáááánzinnig lekker in hun vel zitten. Het kan je soms echt het gevoel geven dat je niets goed doet in het leven. Hun leven lijkt bijna te mooi om waar te zijn, en dat is het vaak ook!

Puzzelstukjes zijn soms moeilijk vindbaar

Ik bied helaas geen gouden bergen of een six-pack. Ik doe in puzzelstukjes! Daar komt best nog wel het nodige bij kijken trouwens, dat moet je echt niet onderschatten. Puzzelstukjes kenmerken zich doordat ze zich nu nog niet bekend hebben gemaakt en soms moeilijk vindbaar zijn. De puzzel van het leven vereist een zeker geduld, kalmte en waarnemingsvermogen. En een open-mind, dat is misschien nog wel het belangrijkste!

Het denken lost de puzzel niet op

Heb je wel eens bedacht dat het denken alleen maar oude informatie oplevert? Het denken is super handig, maar het kijkt voornamelijk naar een databank van ervaringen die je eerst ervaren moet hebben voordat je het kunt raadplegen; oude informatie dus. Om dus tot nieuwe ontdekkingen en oplossingen voor je problemen te komen heb je een andere aanpak nodig. Eentje waarbij je niet alleen maar vertrouwd op het denken, maar ook op je intuïtie; je voelertje zoals mijn moeder altijd zegt.

Kun je wel op je intuïtie vertrouwen?

Zo’n typische denk-vraag is het ‘of je wel op je gevoel kunt vertrouwen‘. Ja, alleen hoe onderscheid je denken van gevoel? Veel mensen denken dat mediumschap een gave is welke slechts voor een kleine selecte groep is bestemd. Een aspect van mediumschap is het lezen van de energie van een ander en dat kan en doet iedereen. Dat je de energie van een overleden persoon kunt lezen heeft met sensitiviteit te maken, niet perse met een gave. Hoe gaaf is het niet als je iemands energie leest en je direct feedback kunt krijgen. Gaandeweg leer je dan dus op je gevoel te vertrouwen en kun je dit verder ontwikkelen.

Hoe vind je vervolgens dat puzzelstukje

Het zijn geen valse beloftes die ik doe! Iedereen kan de energie van een ander lezen. Je kunt het leren, je leert de informatie interpreteren en je zult jezelf verbaast doen staan. Ik heb het al zo vaak gezien. Maar dit zijn niet de puzzelstukjes waar ik het over heb. Het gaat er uiteindelijk over dat je weer een stukje van jezelf leert kennen;

  • Waarom je dingen doet zoals je ze doet
  • Dat je je gevoel onder woorden kunt brengen
  • Je jouw sensitiviteit weer iets beter leert begrijpen
  • Je mediumschap weer een sprongetje mag maken
  • Creativiteit weer tot uitdrukking mag komen
De puzzel van het leven kent vele zijden
Photo by Ryoji Iwata on Unsplash

Ik streef er in mijn begeleiding naar dat je weer een stukje meer in je eigen kracht komt te staan. Mag vertrouwen op je gevoel en hopelijk daardoor weer een stukje gelukkiger wordt. Want het leven is om geleefd te worden, zodat we aan het einde ervan hopelijk de hele puzzel af hebben.

Rest me nog één vraag; ben jij een puzzelstukje kwijt waarbij ik je kan helpen het te vinden? 

Persoonlijke begeleiding iets voor jou?

Het leven stelt je soms voor enorme uitdagingen; op het werk, in je relatie, familie of je eigen persoonlijke ‘purpose’. Deel je gegevens en ik neem zsm contact met je op om te kijken hoe ik je kan helpen. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?