~ Overwin je angst en er wachten je grootse schatten. Veelal is het een kwestie van doorzetten. De angst die je voelt is namelijk niet aanwezig op de eindbestemming!~

Onderwerpen

Als je bang bent voor water dan is iedere brug een verschrikkelijke opgave. Hoe overwin je dan je angst? Rationeel kun je van alles aandragen dat het veilig is om te passeren, maar je gevoel zegt NEEEEEE!!!!!

Jezelf te kort doen

Zo gaat dat soms in het leven.. we bedenken dit, we willen dat, dromen grootse ervaringen maar als het puntje bij het paaltje komt dan vindt je ook een excuus het niet te doen. Dan is er ergens een stemmetje in je wat overtuigend is en je jezelf weer laat chanteren.

1 – 2 – 3….

Toch liggen er grootse schatten als we die angst leren overwinnen. Je hoeft geen sprong in het diepe te wagen, veelal is het een kwestie van doorzetten. De brug oversteken! De angst die je voelt is namelijk niet aanwezig op de eindbestemming! Een diepe adem, 1 – 2 – 3 en voor je het weet ligt de angst achter je.

‘Just do it!’

Beroof jezelf niet van het geluk dat je te wachten staat. Weet; de angst is niet aanwezig op de eindbestemming! GA ERVOOR en overwin je angst.

Persoonlijke begeleiding iets voor jou?

Het leven stelt je soms voor enorme uitdagingen; op het werk, in je relatie, familie of je eigen persoonlijke ‘purpose’. Deel je gegevens en ik neem zsm contact met je op om te kijken hoe ik je kan helpen. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?