Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 14 november, 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://edwinvanderhoeven.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. Wij vragen uw toestemming om analytische cookies te plaatsen.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.4 Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor verzamelen van website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Statistieken
_ga2 jarenOpslaan van een unieke gebruikers ID
_gid1 dag
__utmc30 minutenOpslaan van bezoekduur
__utmz6 maandenOpslaan van gebruikte zoekwoord en zoekmachine
__utmbsessieOpslaan van bezoekduur
_gat_UA-*sessie
Doel wordt onderzocht
_gat1 minuut
_gaexp
*_utm
UTMD_
__utm*
_gat_gtag_UA_ID
Marketing/Tracking
__utmapermanentBerekenen van tijd tot aankoop
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Analytics Dashboard for WP

We gebruiken Google Analytics Dashboard for WP voor verzamelen van website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
gadwp_wg_default_view
gadwp_wg_default_swmetric
gadwp_wg_default_metric
gadwp_wg_default_dimension
gadwp_ir_default_dimension
gadwp_ir_default_swmetric
gadwp_ir_default_metric
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Dashboard for WP Privacyverklaring.

HubSpot

We gebruiken HubSpot voor marketing automation (geautomatiseerde e-mailmarketing).

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
__hssc30 minuten
__hstc
hs-messages-is-open30 minuten
__hs_opt_out13 manden
messagesUtk13 manden
__hsmem
hs-messages-hide-welcome-message1 dag
*_key
hs_ab_testsessie
__hs_do_not_track13 manden
Delen

Voor meer informatie, lees de HubSpot Privacyverklaring.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
fbm_*
actppresencesessie
sb
csm
frstxs
xs1 jaar
fr3 maanden
*_fbm_
Functioneel
c_user90 dagenOpslaan van een unieke gebruikers ID
wd1 weekBepalen van schermresolutie
act90 dagenIngelogd houden van gebruikers
Marketing/Tracking
datr2 jarenOpslaan van browserspecificaties
_fbp3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Litespeed

We gebruiken Litespeed voor website hosting.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
_lscache_vary
Delen

Voor meer informatie, lees de Litespeed Privacyverklaring.

LinkedIn

We gebruiken LinkedIn voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
X-LI-IDC
Delen

Voor meer informatie, lees de LinkedIn Privacyverklaring.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
dont_track_me1 jaarOpslaan van 'do not track' signalen
cmplz_all365 daysOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_event_*365 daysOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_stats365 daysOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_id365 daysOpslaan van geanonimiseerde statistieken
complianz_consent_status365 daysOpslaan van cookie voorkeuren
complianz_policy_id365 daysRegistreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
cmplz_choice365 daysOpslaan van geanonimiseerde statistieken
cmplz_user_data365 daysDetermines which cookiebanner to show
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

SoundCloud

We gebruiken SoundCloud voor het streamen van audio.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
sclocale1 jaarOpslaan van taalvoorkeuren
Doel wordt onderzocht
sc_anonymous_id10 yearsOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de SoundCloud Privacyverklaring.

Stripe

We gebruiken Stripe voor verwerken van betalingen.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
__stripe_mid1 jaarVoorkomen van fraude
__stripe_sid30 minutenVoorkomen van fraude
*__stripe_1 jaarVoorkomen van fraude
Delen

Voor meer informatie, lees de Stripe Privacyverklaring.

JetPack

We gebruiken JetPack voor 0.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
tk_tc
jetpackState
Statistieken
tk_qs30 minuten
tk_ai5 jaren
tk_*rOpslaan van verwijzers ID
tk_*rOpslaan van verwijzers ID
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

WooCommerce

We gebruiken WooCommerce voor webshop management.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
wc_*
wpwoocommerce_session_*
woocommerce_recently_viewedsessie
woocommerce_items_in_cartsessie
woocommerce_cart_*sessie
wp_woocommerce_session_*
store_notice*
Delen

Voor meer informatie, lees de WooCommerce Privacyverklaring.

MailChimp

We gebruiken MailChimp voor e-maillijst inschrijvingen.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
mailchimp_landing_site
mailchimp.cart.current_email
mailchimp.cart.previous_email
mailchimp_user_email
mailchimp_user_previous_email
mailchimp_cart_current_email
mailchimp_cart_previous_email
Delen

Voor meer informatie, lees de MailChimp Privacyverklaring.

Amazon Pay

We gebruiken Amazon Pay voor verwerken van betalingen.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
amazon-pay-connectedAuthsessie
Doel wordt onderzocht
amazon-pay-abtesting-new-widgetssessie
Delen

Voor meer informatie, lees de Amazon Pay Privacyverklaring.

Intercom Messenger

We gebruiken Intercom Messenger voor chat support.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
intercom-id-*9 maanden
intercom-session-*1 week
Delen

Voor meer informatie, lees de Intercom Messenger Privacyverklaring.

PayPal

We gebruiken PayPal voor verwerken van betalingen.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
__paypal_storage__permanentStore account details
Doel wordt onderzocht
paypal
Delen

Voor meer informatie, lees de PayPal Privacyverklaring.

Vimeo

We gebruiken Vimeo voor het tonen van video's.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
__utmt_player
Functioneel
vuid1 minuutOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Vimeo Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
metrics_token
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

Autoptimize

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
autoptimize_feed
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Elementor

We gebruiken Elementor voor content creatie.

NaamRetentieFunctie
Statistieken
elementorpermanentBijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Delen

Voor meer informatie, lees de Elementor Privacyverklaring.

Rank Math

We gebruiken Rank Math voor Zoekmachine Optimalisatie.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
rank-math-option-search-index
rank-math-option-search-premium
rank-math-option-sitemap-index
rank-math-option-general-index
rank-math-option-titles-index
Delen

Voor meer informatie, lees de Rank Math Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Fonts APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
hubspotutk
__hssrcsessie
wp-api-schema-model
API Call
tk_r3d
intercom-state
vuid


tok
_ym_uid
_ym_d
apay-session-set
amazon-pay-abtesting-apa-migration
gt_auto_switch
wds-seo-metabox
woocommerce_current_currency
googtrans
uael-modal-popup-77d73e3a
uael-modal-popup-7d174ab
csElementFavorites
li_ignored
intercom-state-r70azrgx
tablesorter-savesort
_ym_retryReqs
_ym36618640_reqNum
_ym36618640_lastHit
_ym36618640_lsid
csUIPreferences
History.store
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Added Value
Binckhorstlaan 135
2516 BA Den Haag
Nederland
Website: https://edwinvanderhoeven.nl
Email: info@edwinvanderhoeven.nl
Telefoonnummer: 0624616974

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 14 november, 2019