Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 22 september, 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://edwinvanderhoeven.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.4 Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter en LinkedIn om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter en LinkedIn zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metric Privacyverklaring
HubSpot
Doel: Dit cookie wordt gebruikt om bezoekers te volgen, sessies bij te houden en bezoekers te herkennen.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om bezoekers te volgen, sessies bij te houden en bezoekers te herkennen.
Gebruikte namen Delen
hubspotutk, __hssrc, __hssc, __hstc, hs-messages-is-open, __hs_opt_out, messagesUtk Privacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
Linkedin
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
X-LI-IDC Privacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namen Delen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: This cookie is used to stop plugins and themes from adding 3rd party tracking code and cookies.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is used to stop plugins and themes from adding 3rd party tracking code and cookies.
Gebruikte namen Delen
wp-donottrack_feed, dont_track_me Privacyverklaring
Stripe payment gateway
Doel: Fraud prevention
Retentieperiode:
Beschrijving: Stripe uses cookies to prevent fraud
Gebruikte namen Delen
__stripe_mid, __stripe_sid Privacyverklaring
JetPack
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackState Privacyverklaring
WooCommerce
Doel: This cookie is placed to keep track of sales, shopping cart items.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is placed to keep track of sales, shopping cart items.
Gebruikte namen Delen
wc_cart_hash_xxxxxx, wpwoocommerce_session_xxxxxx, woocommerce_recently_viewed, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash, wp_woocommerce_session_xxxxxx Privacyverklaring
MailChimp
Doel: This cookie is used to keep track of newsletter sign ups.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: These cookies are used to keep track of newsletter sign ups and client emails at checkout, Mailchimp utilises cookies to store information captured from user input for remarketing purpose.
Gebruikte namen Delen
mailchimp_landing_site, mailchimp.cart.current_email, mailchimp.cart.previous_email, mailchimp_user_email, mailchimp_user_previous_email, mailchimp_cart_current_email, mailchimp_cart_previous_email Privacyverklaring
WordPress.com
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: Collection of internal metrics for user activity, used to improve user experience.
Gebruikte namen Delen
tk_lr, tk_or, tk_r3d Privacyverklaring
Amazon Pay
Doel: Amazon Pay is a service provided by Amazon, which makes it able to pay by Amazon Pay on this website.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Amazon Pay is a service provided by Amazon, which makes it able to pay by Amazon Pay on this website.
Gebruikte namen Delen
amazon-pay-connectedAuth, amazon-pay-abtesting-new-widgets Privacyverklaring
Intercom Messenger
Doel: This cookie is used by Intercom, which is a live chat plugin on our website.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is used by Intercom, which is a live chat plugin on our website.
Gebruikte namen Delen
intercom-id-xxxxxx, intercom-state, intercom-id-xxxxxx Privacyverklaring
PayPal
Doel: This cookie is used to be able to pay by PayPal.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is used to be able to pay by PayPal.
Gebruikte namen Delen
__paypal_storage__ Privacyverklaring
Google Maps
Doel: Display maps on our website
Retentieperiode: 30 days
Beschrijving: We have embedded Google Maps on our website. Our website connects to the Google Maps API to display these maps. The Google Maps API requests your IP address.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
PayPal
Doel: Processing payments
Retentieperiode: Session
Beschrijving: We use PayPal to process secure payments.
Gebruikte namen Delen
paypal Privacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Storing user data across pages for functional purposes
Retentieperiode: Store data for users to use in the web application
Beschrijving: Sessions are a simple way to store data for individual users against a unique session ID. Session IDs are sent to the browser via session cookies and the ID is used to retrieve existing session data
Gebruikte namen Delen
PHPSESSID Privacyverklaring
Vimeo
Doel: To display and deliver videos we use Vimeo, a video sharing website. The embedded Vimeo player uses cookies to check if certain features or preferences have been selected by the user.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: Cookies to track individual users.
Gebruikte namen Delen
vuid

, __utma, __utmt_player, __utmz, __utmc, __utmb Privacyverklaring
Twitter
Doel: Target users with personalised ads
Retentieperiode: 1 year
Beschrijving: Twitter tracks users to target them with personalised ads
Gebruikte namen Delen
metrics_token Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Added Value
Binckhorstlaan 135
2516 BA Den Haag
Nederland
Website: https://edwinvanderhoeven.nl
Email: info@edwinvanderhoeven.nl
Telefoonnummer: 0624616974

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd