Bewijs geven via helder-zintuiglijke waarneming

~ Een medium ziet, voelt of hoort de spirituele wereld via heldere waarneming en tracht zo het bewijs voor leven na de dood te geven.~

Onderwerpen

Een zeer belangrijk doel van mediumschap is het leveren van bewijs aangaande het hiernamaals. De meest voor de hand liggende manier is het mentale mediumschap waarbij gewerkt wordt met helder waarnemen (perceptie). 

Het medium neemt waar als zijnde via zijn eigen zintuigen. Deze heldere waarneming kan zich uitten middels helderzien, helder horen, helder voelen en/of helder ruiken.

Wat is bewijs van leven na de dood?

Een medium verkrijgt informatie van een overledene en relateerd het aan iemand aanwezig. Vaak is het iemand die je kent zoals bijvoorbeeld familie, vrienden of goede kennissen. De bewijsvoering kan gebeuren tijdens een publieke demonstratie, tijdens spiritualistische kerkdiensten of privé zittingen waarbij op meer details ingegaan kan worden. 

We moeten accepteren dat het op dit moment niet wetenschappelijk bewezen is dat er leven na de dood is. Echter, mediums streven door bewijsvoering een dergelijk gewicht te geven dat individuele twijfel weggenomen kan worden. Door contact te maken met de geestenwereld kan een medium dusdanige informatie leveren dat bewijs als zodanig geleverd wordt.

Stap 1; wie probeert er te communiceren?

De eerste taak van een medium is de identiteit vaststellen van diegene met wie ze contact hebben. Dit doen ze door voldoende informatie te geven zodat de identiteit eenduidig vastgesteld kan worden en geen verwarring tussen verschillende personen ontstaat.

Stap 2; informatie over gebeurtenissen na overlijden

Echter, mocht deze informatie slaan op situaties van tijdens hun in leven zijn, dan toont het nog niet aan dat ze overleden zijn en voortbestaan in een hiernamaals. Het hiernamaals wordt vervolgens bewezen door gebeurtenissen te omschrijven die zijn gebeurt NA het overlijden en dus niet fysiek bekend zouden kunnen zijn bij de overledene.

Stap 3; informatie die de ontvanger niet weet

Mocht alle informatie bekend zijn die gegeven is, dan zou de waarneming ook kunnen komen op basis van afstemming tussen medium en de persoon voor wie de informatie is bedoelt. Een derde niveau van bewijsvoering is informatie waar je niet bekend mee bent. Hierbij zal het nodig zijn om zelf op onderzoek uit te gaan en daarmee het bestaan van het hiernamaals te bewijzen.

De boodschap

Als afsluiter van een waarneming volgt vaak nog een boodschap, of reden voor de aanwezigheid van de overledene. Dit kan kortweg zijn dat de overledene zijn liefde uit of een meer gedetailleerde en/of uitgebreidere boodschap. Mijn ervaring is dat het bewijs vaak al een indicatie is van de reden om te communiceren.

Stel; je hebt financiele problemen en gaat naar een medium, dan is de spirituele wereld wel zo intelligent om bijv iemand te laten communiceren die daarbij kan helpen en zo dus twee vliegen in een klap raakt

Wanneer al het bovenstaande op zijn plaats valt dienen we onszelf nog slechts één vraag te stellen: wat is de meest voor de hand liggende enkelvoudige bron waar deze informatie vandaan had kunnen komen? Mediums houden het erop dat het komt van diegene die zijn overleden maar nog voortbestaan en ons dat duidelijk willen maken.

Zelf een keer een afspraak maken? Boek hier je consult.

Mediumschap is een natuurlijk aspect van ons mens-zijn

Er zijn nog steeds zoveel mensen bang voor de dood. Mediumschap toont ons dat we ons lichaam als een voertuig van onze ziel mogen zien. Dat we niet ons lichaam zijn, maar een lichaam hebben. Een consult is altijd mogelijk, maar het is nog meer bijzonder als ik jou mag helpen zelf in contact te komen met je dierbaren. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?