~ Dat we leren op een manier waarmee we het leven beter gaan begrijpen, verfijnder gaan ervaren en de werkelijke schoonheid ontdekken van het leven en alles dat leeft.~

Onderwerpen

In ons leven leren we heel veel, sommige dingen zijn praktisch, andere zaken goed om te weten. Van kinds af aan krijgen we onderwijs en leren we dingen die een doel dienen. Weinig wordt er gesproken over het nut van leren om je wereld groter te maken. Leren lezen, zodat je boeken kunt lezen. Leren schrijven, zodat je je eigen gedachten vorm kunt geven. Leren tekenen om je gevoelens om te kunnen zetten naar creatieve vorm.
Een bijproduct is een bredere waardering voor de uitingen van onze medemensen, voor het leven. Een bijproduct? Gaat het daar eigenlijk niet om. Dat we leren op een manier waarmee we het leven beter gaan begrijpen, verfijnder gaan ervaren en de werkelijke schoonheid ontdekken van het leven en alles dat leeft.

Mediumschap is een ‘way of life’

Naar mediumschap wordt vaak gekeken als een leertraject; een cursus hier of daar en op een bepaald moment ‘ben’ je het. Maar hoeveel uur per week denk je op deze manier medium te zijn? Mediumschap als een vak of als ‘way of life’. Dit is waarom bewustzijnsontwikkeling zo belangrijk is, zelfs noodzakelijk in mijn ogen. Mediumschap is niet een doel op zich, maar een middel. Niet de eindbestemming, maar een vorm of onderdeel van het transport. Het dagelijkse leven biedt continue gelegenheid onze spiritualiteit tot uitdrukking te brengen. Onze sensitiviteit kunnen inzetten om een contact met de spirituele wereld te maken, of juist om ruimte te geven voor iemand zijn verdriet.

Bewust zijn

Wie we als mens zijn wordt dan een uiting van ons mediumschap, niet omdat we een kunstje hebben geleerd maar omdat we onze menselijkheid hebben getraind. Omdat we ons bewuster worden van onze eigen kracht en kwetsbaarheid zodat we meer gewaar zijn van de hele wereld waar we onderdeel van uitmaken. Perfect in de erkenning van onze imperfectie. Daarom kijk ik naar bewustzijn als de basis voor mijn trainingen zodat mediumschap als taal wordt waarmee we ons leven tot uitdrukking kunnen brengen. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Mediumschap is een aspect van mens-zijn waar te weinig aandacht voor is

Er zijn nog steeds zoveel mensen bang voor de dood. Mediumschap toont ons dat we ons lichaam als een voertuig van onze ziel mogen zien. Dat we niet ons lichaam zijn, maar een lichaam hebben. Een consult is altijd mogelijk, maar het is nog meer bijzonder als ik jou mag helpen zelf in contact te komen met je dierbaren. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?