Tag: leegte

We zijn geen materie, eerder leegte
Meditatie en Bewustzijn

Nu is alles anders

Het denken is de aanjager van duale waarneming, de ademhaling daarentegen geeft je de ruimte om in contact te komen met het hogere zelf. Meditatie is leren loslaten, is zijn in het Nu. Het Nu kent geen ruimte en tijd, geen jij en ik. In het Nu is alles één!

Lees verder »
Boeddhisme

" " ofwel Leegte

Het boeddhisme spreekt over Leegte, het inzien van Leegte. Het koste me enige tijd om dit principe in te zien want het strookt niet met alle beeldvorming zoals we deze in de westerse wereld hebben opgebouwd. Wat is Leegte precies en wanneer spreek je over Leegte? Leegte heeft bijvoorbeeld te maken met onze mening over zaken, ons oordeel. Oordelen doen we de hele tijd, continue vinden we íets van iets. Maar wat wij vinden, vindt een ander dat ook? Die leraar wiskunde, wat een ongelooflijke eikel is dat toch. Mijn vader is de liefste papa van de hele wereld. Hebben we het hier over dezelfde persoon? Waarom niet! Want de leraar is een liefhebbend huisvader, zorgzaam en geduldig voor zijn kinderen. Dit is Leegte! Ons

Lees verder »

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?