Spirituele wapenfeitjes

Veel mensen zijn bekend met de term medium, maar slechts weinig mensen weten wat het werkelijk betekent. Zelf ben ik op zoek gegaan om te ontdekken wat mijn spiritualiteit en sensitiviteit kon verklaren en kwam daarbij in aanraking met het Spiritualisme. De Spiritualist's National Union (SNU) in Engeland biedt kaders waarbinnen het mediumschap getraind kan worden en ook ingezet wordt om de mensheid meer inzicht te geven in het leven na de dood en de implicaties daarvan voor ons dagelijkse leven. Mediumschap heeft daarom ook een heel filosofisch kader waar helaas weinig aandacht aan gegeven wordt.

Sinds 2012 heb ik tientallen artikelen over meditatie geschreven voor de maandelijkse digitale nieuwsbrief van de internationale branch van de SNU, de SNUi. Ook geef ik internationaal les op het gebied van meditatie, consulten en communicatie met de spirituele wereld. Ik ben tutor voor de schriftelijke cursus Speaking & Demonstrating 2 en was van 2016 tot en met 2019 aangesteld als Nederlands vertegenwoordiger van de SNUi.

CSNU(tdsr)

Als medium ben ik gecertificeerd door de Engelse SNU (Spiritualist National Union) voor mijn demonstraties, openbaar spreken, privé-consulten en lesgeven. In maart 2019 heb ik mijn Certificering voor de Teacher Training afgerond bij de SNU, dit is onderdeel van een lang en pittig leertraject om uiteindelijk les te kunnen en mogen geven aan het befaamde Arthur Findlay College in Engeland.

Ik kijk ernaar uit mijn kennis en ervaring te mogen delen om zo studenten (van beginners tot gevorderden) weer een stukje verder te helpen op hun spirituele reis.

MAAK EEN AFSPRAAK MET EDWINVoor een persoonlijk gesprek of spiritueel consult

Naast mijn activiteiten bij 'in een cirkel' geef ik onder andere ook les bij Solide Yoga in Wateringen.

Image
  • 2019 - Gecertificeerd voor Teaching (t) door Spiritualist National Union.
  • 2017 - aanvang Teacher Training bij de Spiritualist National Union.
  • 2017 - tutor voor SD2 (schriftelijke cursus Speaking en Demonstrating 2)
  • 2016 - Gecertificeerd voor Demonstreren (d), Spreken (s) en Privé Consulten (r) door Spiritualist National Union; CSNU.
  • 2016 t/m 2019 - National Vertegenwoordiger van de SNUi (internationale tak van de SNU)
  • 2012 t/m 2016 - maandelijkse column in SNUi nieuwsbrief over meditatie en 'attunement'.
  • 2012 - release van meditatie-cd Spirit of Love (koop op bol.com)
Image

Tussen 2010 en 2018 heb ik 17 weken training gevolgd aan het Arthur Findlay College bij enkele van de beste mediums ter wereld. Daarnaast heb ik nog vele workshops in binnen- en buitenland gevolgd.

De volgende mediums/docenten hebben tot nu toe veel voor me betekent in mijn ontwikkeling: Minister Brian Robertson, Minister Simon James, Minister Janet Parker, Minister Matthew Smith, Minister Bill Thompson, Minister Colin Bates, Minister Steven Upton, Eileen Davies LSSNU, Glynn Edwards, Kitty Woud OSNU, John Johnson OSNU, Linda Walker CSNU, Scott Milligan en in het bijzonder Sandie Baker CSNU; zonder haar aanmoediging, ondersteuning en de spreekwoordelijke schop onder m'n kont zou ik nooit zijn waar ik nu ben.