Liefde is het licht dat je te wachten staat

Foto; Debby Ledet op Unsplash
~ Liefde is een expressie van de kracht die God genoemd wordt. Elk moment van pijn geeft liefde meer kracht haar te voelen. Liefde is het licht dat je te wachten staat.~

Onderwerpen

De wereld is niet tegen je, er is geen weerstand. Het is je eigen geest die de weerstand aanduidt waarmee je tegen jezelf vecht. Je sluit je ogen voor de pracht die in je verborgen ligt. Wat je werkelijk voelt, is het licht dat naar buiten tracht te breken. Dat scheuren creëert in hoe je denkt en hoe je naar situaties kijkt. Elke scheur geeft meer kracht aan het licht om door de illusies heen te breken. Dit is de pijn die je keer op keer voelt. Geen beweging van buiten naar binnen, maar van binnen naar buiten.

De scheppingskracht van liefde

Elke pijnscheut wordt afgesloten met rust, is je dat al eens opgevallen. Wanneer je je overgeeft aan de kracht van God, aan de liefdevolle omhelzing van het eeuwige, van onvoorwaardelijke liefde. Wanneer je weer breekt en inziet wat er werkelijk toe doet. Ieder mens zal uiteindelijk een dienaar worden van het woord van liefde, van het woord van de schepper. Zodat de scheppingskracht werkelijk tot zijn recht kan komen. Liefde is een expressie van de kracht die God genoemd wordt. Niet een persoon, maar een expressie is wat er achter schuil gaat. Een expressie van zuiver bewustzijn wat spreekt in klanken van liefde en acceptatie.

Het leven is wonderbaarlijk

Lief kind, wanneer ga je jezelf accepteren zoals je bent, want je bent reeds perfect. Je hart is als het zuiverste water, het zijn slechts de tranen van je gedachten die zout smaken. De bittere illusie die doorbroken wordt en in stukken gescheurd achterblijft. Sla het stof van je af en loop door, wandel niet maar dans. Praat niet maar zing. Kijk niet maar bewonder. Het leven is een wonderbaarlijk gegeven, maar het is slechts een vale afspiegeling van het eeuwige leven wat je in de hemel te wachten staat. “Wanneer je mijn huis betreedt en mijn uitgestrekte hand vast pakt.”

Je zult nooit verlaten worden

Maar je hoeft niet te wachten, want ik reik nu al naar je uit. Je hoeft mijn hand slechts aan te pakken en ik zal er voor je zijn. Mijn liefde kent geen grenzen, mijn liefde heeft geen materiële beperkingen. Ik ben overal in aanwezig, mijn vertegenwoordiging is alomvattend. Hij die wilt zien, zal zien. Hij die wilt horen, zal horen. Maar hij die mij de rug toe keert, zal niet zien of horen dat ik hem mijn vergeving toewerp. Ik zal er altijd voor je zijn mijn lieve kind. Ik ben nooit weggeweest. Laat je tranen maar gaan. Het zullen de laatste zijn want vreugde ligt voor je in het verschiet. Ik heb je lief, voor altijd, tot in de eeuwigheid.

Meditatie en de ontwikkeling van je bewustzijn iets voor jou?

Je loopt hard om je conditie te verbeteren. In de sportschool wil je sterker worden.. waarom niet leren om de potentie van je bewustzijn beter te benutten? Creativiteit, inzicht en innerlijk geluk liggen binnen handbereik. Meer informatie? Vul het formulier in en ik neem zsm contact op. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?