~ Meditatie met volle maan geeft ons de mogelijkheid ons te verbinden met het hogere zelf. Wanneer we meer in ons gevoel komen te staan en onze emoties de ruimte krijgen te zijn.~

Onderwerpen

Het leven is een cyclus; alles komt en gaat weer

De maan is naast de zon als hemellichaam essentieel voor ons leven en het leven op aarde. Zonder de zon zou er helemaal geen leven zijn, maar kijk eens het effect van maan op het leven; eb en vloed, de getijden. Waar de zon ons lichaam is, is de maan ons emotionele lichaam. Emoties komen en gaan, omstandigheden komen en gaan. De maan herinnert ons eraan dat een moeilijke periode soms even kan duren maar deze uiteindelijk weer voorbij gaat. Waar de zon zichzelf dagelijks aankondigt, neemt de maan de tijd en duurt het 28 dagen om haar cyclus te voltooien.

Een moment van leegte

Met een maansverduistering gebeurt er echter iets magisch, want in een heel korte periode zal hij wegvallen en weer tevoorschijn komen. In meditatie is dat een prachtig moment om in ons gevoel te gaan en zaken los te laten die ons niet meer dienen. Wees dus extra gewaar elke keer als een volle maan samen gaat met een verduistering als je mediteert!

Ons lichaam is een hemellichaam

De meditatie muziek die je gratis kunt downloaden is 46 minuten lang. Als je luistert naar de muziek zul je horen dat halverwege een kanteling plaatsvind; de muziek wordt lichter en gaat je meer optillen. Het eerste deel is namelijk om te gronden, te aarden om vervolgens uit te reiken naar het Universum. Ontwaken is daarom ook een proces dat in het lichaam gebeurt, we hebben ons lichaam nodig om naar het hogere te bewegen.

Opdat je in je hart en ziel geraakt mag worden en los mag laten wat je niet meer dient!

Met liefde, Edwin

Lees hier de instructies voor de meditatie die met elke volle maan is.

Meditatie en de ontwikkeling van je bewustzijn iets voor jou?

Je loopt hard om je conditie te verbeteren. In de sportschool wil je sterker worden.. waarom niet leren om de potentie van je bewustzijn beter te benutten? Creativiteit, inzicht en innerlijk geluk liggen binnen handbereik. Meer informatie? Vul het formulier in en ik neem zsm contact op. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Luister hier je dagelijkse meditatie

Vind deze meditatie ook op WE ARE ONE (we-are-one.io)

Veel mensen hebben de gratis Kruin Chakra resonantie meditatie gedownload om mee te mediteren tijdens volle maan. Wist je dat de stand van de maan een relatie heeft tot de Chakra’s? En er daarom 7 verschillende resonantie meditaties zijn, eentje per Chakra.

Deze pop-up toont de meditatie die hoort bij de huidige stand van de maan.

Toont de agenda niet, klik dan op deze link! (de link opent in een nieuw venster)

HSP en sensitiviteit
Levensvisie
Spirituele ontwikkeling
(Trance-) Healing
Mediumschap
Meditatie
Meer te weten komen?